Hvad er en Kompenserende Balance?

Kompenserende balancer er minimumskrav saldi, der kan opretholdes på en konto og stadig opfylde kravene til et lån. Finansrådet ofte tilbyde dette som et middel til at opnå en mere favorabel rente på lån til eksisterende bankkunder. I tilfælde af, at kompenserende balance falder under det krævede minimum, vil rentesatsen for lånet stige tilsvarende.

Nogle gange refereret til som en modregning balance, formålet med kompenserende balance er at udligne de omkostninger der er forbundet med at udvide og servicering af lånet. Ved at lade midlerne forblive i den ikke-rentebærende konto for lånets løbetid, er banken frit at gøre brug af disse midler som led i deres investeringsstrategier. På denne måde, er omkostningerne for at yde lån reduceret, og både banken og låntager drage nytte af transaktionen.

Ud over lån, kan et kompenserende balance fremgangsmåde kunne anvendes til at sikre en linje af kredit. Ligesom med et lån, skal den person eller virksomhed enhed, der modtager kreditlinje har konti allerede på plads med banken, og er enige om at opretholde et minimum konto for låneperioden. I tilfælde af, at saldoen falder til under dette minimum, er renten justeret opad, og normalt ikke falde ned igen, selv om de minimumskrav saldoen på kontoen er genoprettet.

Den mest almindelige struktur for et kompenserende balance er meget enkel. Kendt som den 10 og 5 kompenserende balance, struktur opfordrer til, at låntager at have mindst ti procent af den udvidede kreditlinje på kontoen på det tidspunkt kreditlinje er etableret, og yderligere fem procent, før der drages mod kreditlinjen . Dette betyder, at hvis en kreditlinje for $ 100.000,00 US Dollars (USD) er etableret, vil låntager have et minimum balance på $ 10,000.00 USD i hans eller hendes konto på tidspunktet for kreditlinjen engagement. På det tidspunkt kreditlinjen læses og tegnet på, vil balancen i forædlingsprodukterne konto $ 15,000.00 USD.

Hvad er forudbetalte kreditkort?
Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?
Hvordan forbereder jeg mig til hæren Retirement?
Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?
Hvad er LTV?
Hvad er en personlig selvangivelse?
Hvad er prisen for Sales?
Hvad er indkomstskat?
Hvad er lyd Financial Management?
Hvad er en god rente på et kreditkort?
Hvad er et Clearing medlem?

Leave a Reply

trade online