Hvad er en kontantrabat?

Et kontant rabat er et markedsførings-og kunderelationer strategi, der ofte er ansat til at forsyne forbrugerne med ekstra incitament til at gøre forretninger med en bestemt virksomhed. I nogle tilfælde har kontantrabat til med en procentdel eller en fast sats rabat, der er forlænget, når en kunde betaler en udestående faktura inden for en bestemt frist. I andre situationer er det kontantrabat anvendes, når en forbruger vælger at betale for varer og tjenester ved hjælp af kontant valuta, snarere end en alternativ form for betaling, såsom kreditkort.

Traditionelt kontantrabat er et tilbud, som er optaget enten i en kontraktmæssig aftale mellem en leverandør og kunde. Vilkårene for tilbuddet normalt har at gøre med tidlig betaling for en fremragende faktura. Som et eksempel, kan sælgeren udstede fakturaer med en standard betaling cyklus på 30 dage. Hvis klienten vælger at overføre betaling til sælgeren inden for ti dage efter udstedelsesdatoen på fakturaen, er en rabat af en slags anvendes på kundens konto.

Den kontante rabat kan fremstå som en kredit-eller linje punkt på næste måneds faktura, eller anvendes på næste køb. I sjældne tilfælde kan en leverandør omfatte vilkårene for kontant rabat på fakturaen, med instruktioner for kunden at betale en lidt lavere beløb, hvis betalingen er sendt i vinduet af bestemte tid.

En nyere anvendelse af kontantrabat er opstået i de senere år. Nogle leverandører tilbyder nu øjeblikkelige kontante rabatter på produkter, hvis forbrugeren vil betale kontant, snarere end at bruge et kreditkort. Et eksempel på denne fremgangsmåde er med benzin. Mange forbrugere er ikke klar over, at en leverandør betaler et gebyr for at behandle et kreditkort betaling. For at lokke kunder til at betale kontant, og dermed undgå gebyr, vil en sælger tilbyder rabatter fra standard prisen. Forbrugeren sparer en lille mængde ud af normalprisen, mens sælgeren undgår at betale et ekspeditionsgebyr på transaktionen.

Hvad er en vurdering?
Hvad er et fiktivt beløb?
Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er opkaldt Peril Dækning?
Hvad er Emergency Room Insurance?
Hvad er de forskellige mellem Prepaid og postpaid?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er vandret Analyse?
Hvad er et leaseback?
Hvad er lukkede Credit?
Hvordan vælger jeg den bedste dag Trading Software?

Leave a Reply

trade online