Hvad er en kontrakt om Deed?

Kontrakter for gerning er aftaler, der forklarer den proces, for et eventuelt køb af ejendom. En kontrakt for gerning ikke skænker en ejendom titel på den påtænkte køber. I stedet, det dokument, fastsætter betingelserne for, at køberen vil sende betalinger til sælgeren, ofte angive en startdato for denne handling kan finde sted, samt en løbende tidsplan, når betalingerne er påbegyndt.

Væsentlige, kan en kontrakt om gerning skal forstås som en form for kontrakt salg. Kontrakten for handling anerkender ønsket af køberen til at købe ejendommen, samt ønske om sælgeren at arbejde med køberen. Ofte vil de faktiske vilkår i aftalen udskyde betalinger for en periode. For eksempel, kan sælger udskyde modtaget et engangsbeløb udbetaling på ejendommen i en periode på tolv måneder, mens køberen begynder at foretage månedlige betalinger på de vigtigste balance ved at bosætte sig på ejendommen. I slutningen af ​​den tolvmåneders udsættelse giver køberen en udbetaling til sælgeren og modtager fuld kredit for alle former for betaling op til dette tidspunkt.

En kontrakt for gerning kan være en brugbar situation for personer, der ønsker at erhverve fast ejendom, men kan ikke komme op med udbetalingen. Hvis sælgeren er rimeligt sikker på, at køberen er stand til at foretage regelmæssige månedlige betalinger og kan spare en udbetaling over en periode, kan han eller hun vælge at vedtage en aftale om gerning, gøre det muligt for køberen at bo på ejendommen, og begynd til at foretage månedlige betalinger. Men sælgeren bevarer al ejendom titler indtil køberen fuldt ud har opfyldt alle betingelserne for salget.

På intet tidspunkt må en kontrakt for gerning ses som på niveau med en egentlig titel til ejendommen. I tilfælde af, at køberen ikke er i stand til at overholde betingelserne for udsættelse, der er skitseret i kontrakten, er ethvert beløb modtaget indtil dette tidspunkt ofte anses for at være lejesatser, og sælgeren bevarer fuld kontrol af skødet. Men hvis køberen er stand til at sikre midler til at opfylde betingelserne i kontrakten for skøde forud for udløbet af udsættelsesperioden periode, købere er normalt villige til at arbejde med køberen til at overveje kontrakten opfyldt gerning og gå videre til en mere traditionelle realkreditlån arrangement.

Hvad er Makro Miljø faktorer?
Hvad er Credit porteføljerisiko?
Hvad er en kunde Ledger?
Hvad er eksotiske derivater?
Hvad er konvertible gældsbreve?
Hvad er et nul procent ÅOP?
Hvad er et aktieselskab?
Hvad er vækst Regnskab?
Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?
Hvad er en Principal Balance?
Hvad er et lands betalingsbalance?

Leave a Reply

trade online