Hvad er en kontrol-konto?

En kontrol konto er en sammenfattende regnskab inden for en finansiel hovedbog, der ophobes oplysninger om en konto i et datterselskab Finans – generel hovedbøger styr på alle de finansielle transaktioner inden for en virksomhed. De oplysninger, der forvaltes i et datterselskab Ledger er detaljen støtter oplysninger om hovedbogen. Datterselskab hovedbøger bruges til at spore en række poster, der ophobes på en hovedbog, herunder debitorer, kreditorer, lager, og indtægter. Ud over transaktionens beløb, vil datterselskabet ledgers indeholder ofte navne, steder, beskrivelser og datoer. Hver af datterselskabet Finans poster typisk vil have kontrol konto på hovedbogen.

Regnskab afdelinger bruger retssagen saldi genereret fra hovedbogen når akkumulere månedlige, kvartalsvise og årlige finansielle data. Generelt tegner afdelinger kræver sjældent den type detaljer spores i et datterselskab hovedbog. For eksempel vil en debitorer afdeling behov for at kunne få adgang til kundeoplysninger, såsom et telefonnummer, for at eventuelt kontakte en kunde om ubetalt balancer. Regnskabsafdelingen, dog under de fleste situationer, hellere vil se totaler af udestående fordringer og ikke kundeoplysninger bundet til bestemte transaktioner. Når en debitorer afdeling opdateringer et skyldigt beløb på en kunde record, er styringen konto i hovedbogen opdateret med den ændring, der giver umiddelbar adgang til det samlede tilgodehavender.

En kontrol-konto opdateres, når datterselskabet ledgers systematisk at overføre oplysninger til hovedbogen. Tidspunktet for opdateringer for at kontrollere regnskabet afhænger af forskellige faktorer, bl.a. kompleksiteten af ​​de involverede systemer, størrelsen af ​​den selskabsskat, og selv planlægning ultimo måneden regnskabsmæssige tæt aktiviteter. I større virksomheder, vil hovedbogen systemet typisk være sin egen uafhængige software system, adskilt fra datterselskabet ledgers sporer transaktioner til elementer såsom debitorer eller beholdning. Kontrollen konti i situationer som dette kan ikke være up-to-date i løbet af måneden, fordi planlægning af overførslen af ​​oplysninger mellem datterselskabet hovedbog og hovedbogen ikke er real-tid. Mindre virksomheder har måske ikke samme emne, fordi den generelle regnskabsbøger og datterselskabet ledgers kunne indgå i en softwarepakke.

En af fordelene ved kontrol konti er potentialet for en stigning i funktionsadskillelse, som er nyttige i at hjælpe til at begrænse fejl og svig. Ofte skyldes det de personer, der kræves for at spore data i datterselskabet hovedbøger er adskilt fra dem akkumulere de finansielle data. Som sådan, når regnskabet er skabt, vil afstemninger mellem kontrol konti og datterselskabet ledgers blive gennemført for at sikre korrekt balance er rapporteret for en bestemt post. I sidste ende, kontrol regnskab gør det muligt lettere og hurtigere akkumulering af finansielle data for regnskabs-afdelinger.

Hvad er tilbageholde skat?
Hvad er fordelene ved Reservation?
Hvad er Credit Reports?
Hvad var årsagen til subprime krisen?
Hvad er fordelene ved at investere i Wine?
Hvad er en certificeret Treasury Professional?
Hvad er en optimal portefølje?
Hvad er en køber Broker?
Hvad er et område revision?
Hvad er en Bullet Trade?
Hvad er Udbytte Investering?

Leave a Reply

trade online