Hvad er en konvertering Premium?

En konvertering præmie for at være den procentdel eller dollar beløb, som den aktuelle pris på et konvertibelt sikkerhed er mere end det beløb, der ville blive realiseret ved at konvertere sikkerheden i fælles lager. Investorer ofte checke ind på den aktuelle status for enhver konvertible investeringer i porteføljen og afgøre, om en sådan ombygning vil være i deres bedste interesser på et givent tidspunkt. Afhængig af omstændighederne kan omstillingspraemie være ganske sund, hvilket gør det klogt at investor at udføre konverteringen.

På samme tid, kan beregne omstillingspraemie tyder på, at tiden ikke er inde til at foretage en sådan konvertering. Væsentlige, når den nuværende markedsværdi af den fælles pågældende bestand er til en pris der er lavere end den procentdel beløb øjeblikket er forbundet med de konvertible sikkerhed, investor er klogt at gøre ingenting. At vælge at engagere sig i den sag, konvertere bestand fra den konvertible værdipapirer anses for at være spild af tid og vil resultere i et tab for investoren.

Der er flere faktorer, der kan påvirke dollar eller procentvise mængde af konverteringen præmie. Nogle af disse har at gøre med den type af konvertible sikkerheden selv, og hvordan sådanne faktorer som nuværende transaktionsomkostninger eller varigheden af ​​den foreslåede omlægning mulighed. I andre situationer, kan størrelsen af ​​den fælles involverede udbytte indflydelse på omstillingspraemie i enten en positiv eller negativ måde.

Det skal bemærkes, at er det ikke usædvanligt, at de fleste konvertible værdipapirer til handel til en pris eller sats, der er højere end den konvertering værdi. Men dette er ikke automatisk tilfældet. Pludselige ændringer i markedet samt det adskillige nært beslægtede faktorer til karakteren af ​​den sikkerhed rette kan indikere, at komme videre med konverteringen ikke vil være i den bedste interesse for investoren på nuværende tidspunkt. Investorerne ville være klogt i altid at beregne omstillingspraemie inden vi går videre med konverteringen.

Hvad er Silver Bars?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe smykker på Reservation?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvad er et offshore Credit Card?
Hvad er finansiel Betting?
Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?
Hvad er en forventet Return?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?
Hvad er Bolig i udlandet?
Hvad er en regering konsolidering af gælden lån?
Hvad er direkte Deposit?

Leave a Reply

trade online