Hvad er en kredit check?

En handling, som en kommende långiver at afgøre, om en person er kreditværdig kaldes en kredit check. En kredit kontrol indebærer Søger en nærmere analyse fra en Credit Reporting bureau eller agentur. Rapporten indeholder som regel ting som fødselsdato, CPR-nummer, aktuelle og i nogle tilfælde tidligere adresse, beskæftigelse historie, nuværende arbejdsgiver og indkomst, og betaling historie for lån og anden gæld.

Når en kredit checket gennemføres, er betaling historie dokumenteret ved hjælp af elementer rapporteret fra kreditorer til kredit etater, såsom rettidig betaling – eller mangel på samme. Hvis en kredit check viser en person til at være en dårlig risiko for tilbagebetaling af gæld, kan lånet eller betalingskort afvises. Hvis kredit er godkendt på trods af en mindre end glødende kredit kontrollere, kan den del af lånet eller kreditmaksimum sænkes

den rente, kan øges eller begge dele.

Enhver tid du ansøge om et lån eller et kreditkort eller forsøge på at skaffe gemme finansiering til et køb, såsom møbler, vil långiver foretage en kredit check. Faktisk vil de fleste anmodningen mindst to, fra forskellige kilder, og sammenligne dem. Tre af de øverste kreditbureauer er Equifax, Trans Union, Experian – der oprindeligt blev kaldt TRW. Disse er veletablerede, hyppigt anvendte kilder til at udføre en kredit check.

Den Fair Credit Reporting Act af 2003 fastsætter, at enhver person kan få en gratis kopi af hans eller hendes kredit check en gang hvert år fra enhver anerkendt Credit Reporting bureauet. Der er visse undtagelser, som vil give dig mulighed for at få en gratis kredit kontrollere mere end én gang om året, såsom hvis du er nægtet kredit, forsikring eller beskæftigelse, eller hvis din gebyrer eller renter var steget inden for de sidste 60 dage. Du skal blot skrive til kredit-bureauet, omfatte et bevis for din situation, og anmode om en rapport.

Du kan også købe en rapport, ved at indsende en skriftlig anmodning til en kredit-bureauet via mail eller ved at bestille online. Det er en god idé at holde styr på, hvad der er i din rapport for at hjælpe dig med at bevare en god kredit, ikke kun så du kan låne penge, når du har brug for, men også for at sikre, at du får de bedste priser.

Hvad er en Superannuation Pension?
Hvad er et pant engagement?
Hvad er en Diskretionære bekostning?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading strategi?
Hvad Begrænsninger almindeligvis gælder for oversvømmelse forsikringsdækning?
Hvad er en livrente?
Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er en permanent virksomhed?
Hvad er en skatterevision?
Hvad er en Bid-to-Cover Ratio?
Hvad er en simpel forrentet lån?

Leave a Reply

trade online