Hvad er en kredit Memorandum?

Normalt kendt blot som en kreditnota eller kreditnota, kredit notat er et dokument, der er skabt af en sælger som et middel til at spore eventuelle kreditter udvidet til en køber eller en kunde. Notatet er ofte brugt af kommercielle virksomheder som et middel til at skabe større balance på grund på en faktura eller på en kundes konto i almindelighed. En kredit notat er også ofte ansat af bankerne til at dokumentere justeringer af balancen i en indskyders konto, der fandt sted på grund af en faktor andre end kunden lave en indbetaling.

I alle sine applikationer, tjener kredit memorandum som midlet til at spore ændringer i en kundekonto, som regel i form af justeringer til en faktura. Tilpasningerne normalt har at gøre med at ændre det skyldige beløb på en faktura, fordi køberen ikke fik, hvad der var bestilt, eller elementet var utilfredsstillende. Snarere end at fjerne den gamle faktura fra tilgodehavender, bruger regnskabsafdelingen en kredit memorandum for at justere balancen på grund på den gamle faktura, som igen justerer den forfaldne saldo på kundens konto.

En kredit notat kan bruges til at justere tilgodehavender for alle typer af varer eller tjenesteydelser. For eksempel, hvis kunden på en telekonference bureau har alvorlige problemer med levering af serviceydelser på en telefonkonference, og telekonference udbyder fastslå, at problemet ikke skyldes faktorer hos kunden ende, er der en god chance for, at kunden vil modtage en procentdel rabat på det beløb, der opkræves for opkald eller eventuelt modtage en fuld kredit for konferencen. Afhængig af praksis af telekonferencen udbyderen, kan kunden modtage en faktura med en vedhæftet kopi af kredit-memorandum, eller en faktura med en post at bemærke, at spørgsmålet om en kreditnota, og saldo på grund. Hvis konferencen blev krediteret fuldt ud, kan kunden ikke modtager nogen faktura eller kreditnota på alle, som om konferencen aldrig fandt sted.

Kreditten notat er et fremragende regnskab værktøj, der gør det lettere at oprette og vedligeholde en historie om, hvad begivenheder førte til udstedelsen af ​​kreditten. De fleste former af notatet vil omfatte livsvigtige informationer såsom dato, klokkeslæt, klient navn, årsagen til kredit-justering, og saldoen på kontoen efter justeringen er anvendt. Afhængigt af politikker og procedurer på sælger, kan yderligere data også medtages.

Hvad er indkomst mobilitet?
Hvad er et certifikat for deltagelse?
Hvad er en kobber ETF?
Hvad er automatisk dækning af erstatningsansvar?
Hvad er internationale derivater?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er en Køb-Down?
Hvad er forskellen mellem et mikro-og Miljø?
Hvad er en skat Arbitrage?
Hvad er Kidnap og Ransom Insurance?
Hvad er Working Capital?

Leave a Reply

trade online