Hvad er en kredit Order?

Credit ordrer er salgsordrer, at der modtages uden at kræve betaling ved leveringstidspunktet. I stedet er den salgsordre forarbejdet og en faktura er udstedt for de modtagne varer og tjenesteydelser. Generelt vil en faktura til en kreditnota orden bære betalingsbetingelser, der forpligter modtageren til at betale restbeløbet inden for en given periode.

Nogle gange refereret til som en bill-mig ordre, en kredit ordre er en af ​​de mest almindelige måder at drive forretning på kredit. Varer og tjenester leveres til en kunde, med en forventning om, at produkterne vil blive betalt inden for en given tidsramme. Utilities er et almindeligt eksempel. Brug for et bestemt tidsrum faktureres til kunden efter det faktum, med en forfaldsdato optaget på fakturaen. Forventningen er, at alle afgifter findes på fakturaen vil blive betalt på eller inden forfaldsdatoen.

Lokale virksomheder nogle gange køre faner for faste kunder. Der er generelt en forståelse for, at kredit-ordre vil blive betalt fuldt ud af en bestemt dato. I nogle tilfælde kan fanen køre i et par dage. Virksomheder kan vælge at forlænge kreditten, for så meget som tredive kalenderdage før en regning eller faktura er udstedt til kunden.

Brugen af ​​en kredit for tilgang virker meget godt for mange kunder og virksomheder. Kunderne er i stand til at nyde varer og tjenesteydelser nu uden at skulle betale forud. Samtidig bygger den kunde, der afregner balancerer på en kredit orden i tide en solid kreditvurdering med leverandøren. Dette kan komme i handy når de ansøger om revolverende kredit eller et lån fra en anden virksomhed institution.

Virksomheder, der tilbyder en kredit for mulighed for køb tiltrække kunder, der har brug for varer eller tjenesteydelser, nu, men ønsker at betale for dem på et senere tidspunkt. At tilbyde en kredit for aftale med en forsinket betalingsplan hjælper virksomheden til at opbygge en betydelig kundebase. Samtidig hjælper svimlende de forfaldsdatoer på kredit ordrer i hele kalendermåneden virksomheden at opretholde en jævn cash flow.

Mens en kredit for ikke er den ideelle tilgang til alle former for handel, arrangementet er en, der fungerer godt for mange typer af virksomheder.

Hvad er en IRA?
Hvad er de bedste Smart udgifter vaner?
Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?
Hvilke råd vil hjælpe mig med at gemme på en elregning?
Hvad er de bedste tips til optimal Asset Allocation?
Hvad er Home Equity Protection?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvilke faktorer påvirker mine månedlige bil betaling?
Hvad er en revisionsstrategi?
Hvad er en cash conversion Cycle?
Hvad er de uden bankkonto?

Leave a Reply

trade online