Hvad er en kredit profil?

En kredit profil er et dokument, som indeholder oplysninger om en eller andens kredit historie. Credit profiler anvendes af långivere og andre organer, der tilbyder kredit til at bestemme en persons kreditværdighed, og de er også udnyttes af fremtidige ejere og andre mennesker, der kunne have en interesse i nogens kredit historie. En god kredit profil vil gøre det nemmere for andre at få adgang til kredit, og en dårlig kredit profil, kan blive en stor anstødssten.

Profilen indeholder en komplet oversigt over de kredit-konti nogen har åbent eller har haft i fortiden, sammen med oplysninger om deres grænser, saldi transporteres på dem, og den person, betaling historie. Den maksimale nogensinde er udført på hvert konto vil blive opført, da vil oplysninger om forsinket eller ufuldstændig betalinger. Gamle regnskabet er droppet fra en kredit profil efter et fastsat antal år, klassisk syv.

En kredit profil også ofte indeholder oplysninger om en persons beskæftigelse historie, sammen med lister over alle henvendelser om nogens kredit. Hvis for eksempel en person optager et lån til at købe en bil, vil undersøgelsen fra långiver dukker op på hans eller hendes kredit profil og en anden långiver vil kunne se, at en undersøgelse blev foretaget. Undersøgelsen historie kan bruges til at afgøre, hvorvidt kredit blev bevilget til nogen, eller til at advare personen gennemgå kredit profil til, at en ny kredit-konto kan være i færd med at blive åbnet.

Credit profiler kan findes for privatpersoner og virksomheder. Mennesker, der er lige begyndt virksomheder bør tage skridt til at oprette en særskilt forretningsenhed profil. Dette sikrer, at personlige kredit sorte mærker, vil ikke tælle mod erhvervslivet, og det kan skabe adgang til forretnings-lån og andre typer af konti, som kun er åben for virksomheder, ikke til enkeltpersoner. Både forretnings-og personlige profiler bør regelmæssigt gennemgå for fejl, og hvis fejl er identificeret, bør en anmodning om rettelse indgives.

Den bedste måde at opbygge en kredit profil er at holde opdateret på alle kredit-konti, foretage betalinger til tiden og i de nødvendige mængder, eller ud over det minimum. Det er også en god idé at undgår transporterer en balance på over 50% af nogens kredit på en revolverende kredit-konto, og at undlade at åbne to mange revolverende kredit konti, da dette kan få nogen til at ligne en kreditrisiko. Forbrugerne bør være opmærksomme på, at organer, der påstår at “pynte” på en eller andens kredit er ofte yderst tvivlsomt, og som sædvanligt aktiviteter, som ændrer en kredit profil kan kun foretages af den person, som profilen bekymringer.

Hvad er de forskellige typer gearede investeringer?
Hvad er et forskud Bond?
Hvad er de bedste tips til effektiv økonomistyring?
Hvad er bruttoindkomst?
Hvad er Kiropraktik uredelighed Insurance?
Hvad er en personlig Line of Credit?
Hvad er en finansiel indvirkning?
Hvad er en bank Obligationslaan?
Hvordan vælger jeg mellem en simpel og September IRA?
Hvad er et bruttoresultat på Sales?
Hvad er arbejdsformidling gebyrer?

Leave a Reply

trade online