Hvad er en kunde Ledger?

En kunde Ledger er en bestemt del af en virksomheds hovedbog helliget helt til virksomhedens transaktioner med sine kunder. Eftersom at sætte alle de forskellige forretninger i én bogføring sted ville være en uendelighed forvirrende, virksomheder bruger separate hovedbøger afsat til forskellige aspekter af deres virksomheder. En af disse datterselskab hovedbøger er kunden hovedbog, som beskriver alle de tilgodehavender en virksomhed har samlet. Dette er især nødvendigt, når virksomheder har kredit-ordninger med deres kunder, idet sådanne ordninger ofte føre til flere betalinger for en enkelt købte.

Bogføring er en nødvendig opgave for enhver virksomhed i håb om at gøre en effektiv forretning. Hvis en virksomhed ikke kan holde styr på alle de penge der kommer ind og går ud, kan det føre til, at penge bliver tabt og ikke inddrives. Hertil kommer, at holde styr på alle transaktioner, som et selskab påtager sig, er nødvendigt, når det drejer sig tid til at betale skat. Da en hovedbog, kan blive overfyldt og forvirrende, hvis alle de forskellige transaktioner er inkluderet i tilfældig mode, hovedbøger afsat til specifikke forretningsmæssige brancher er nødvendige. En kunde Ledger er en af ​​disse specifikke ledgers.

Det er nødvendigt, for visse ting, der skal indgå i en kunde hovedbog. For det første bør alle de navne og vigtige oplysninger om kunderne i et bestemt selskab medtages. Hver kunde skal befinde sig på deres egen side, som bør detaljer alle de forskellige transaktioner, der forekommer mellem virksomheden og kunden. Transaktioner omfatter enhver foretaget køb, en kunde tilbage, og betalinger til det pågældende selskab.

I mange tilfælde kan virksomhederne ønsker at holde endnu flere detaljer i deres kunde ledgers. Dette kan forhindre enhver forvirring i bogholderiet processen. For eksempel, hvis elementer bliver sendt skulle shipping orden og alle forsendelsesomkostninger, identifikationsnumre medtages. Serienumrene på de emner, der har købt bør også have et bestemt sted i hovedbogen. Kopier af den konkrete regninger, der blev sendt til kunderne er også nyttigt at søge læge, hvis eventuelle uoverensstemmelser opstår.

Når virksomheder udarbejdet en kunde finansposter i fortiden, var det ofte i hånden i en del af den almindelige dagbog eller i en separat bog, der, kombineret med bøger, der afsættes til kreditorer, lager, og andre forretningsmæssige aspekter, omfattede alle de bogholderi. Moderne teknologi har gjort ledger-holde en meget lettere proces, da den ofte varetages nu af computersoftware. Dette kræver bogholdere blot at indtaste data om kunderne og deres køb. Den software, der derefter gør de nødvendige beregninger og arrangerer alle de forskellige oplysninger til et sammenhængende hele.

Hvad er et oligopol?
Hvad er en Core Fixed Income-strategi?
Hvad er de bedste tips til brug af selvangivelsen Software?
Hvad er Paper Money?
Hvad er en Bonus Share?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvad er kapital budgettering?
Hvad er Liquor ansvar?
Hvad er lukkepunkter?
Hvad er økonomisk brancheanalyse?
Hvad er en UPREIT?

Leave a Reply

trade online