Hvad er en lærer Credit Union?

En lærer kredit union er en privat finansielt selskab, der fungerer ligesom en bank, men for et begrænset antal af udvalgte deltagere. De fleste lande har love, der fastsætter betingelserne for, at kreditforeninger kan operere og afslutte forretninger. Selv om detaljerne i, hvad en kredit union er og hvem der kan deltage varierer fra jurisdiktion til jurisdiktion, de fleste steder, er en kredit union en finansiel virksomhed at tilskynde til besparelser og udvide kredit på en privat eller semi-privat basis. Det meste af tiden, er lærer kredit union designet for lærere og pædagoger i et bestemt fast sted. Imidlertid i stigende grad er læreren kreditforeninger åbner dørene til et bredere krop af potentielle ansøgere, og selvom deres fagforeninger er fortsat små, de er ikke altid så ø til uddannelsen samfund som de engang var.

I de fleste tilfælde, er målet for en kredit union til at fremme en følelse af finansverdenen. Nogle gange er der kreditforeninger beregnet til at passe til ansatte i en bestemt, normalt store, selskab, mens andre gange de er designet til at forbinde personer, der arbejder i en bestemt økonomisk sektor. Dette er tilfældet med en lærer kredit union. En traditionel lærer Credit Union eller pædagoger kredit union fungerer som en privat bank enhed åbent for deltagelse fra alle inden for et afgrænset geografisk område, der er en lærer, pædagogisk støtte, eller anden skole medarbejder.

De vilkår og betingelser for pædagogisk kredit medlemskab af EU typisk fastsættes af fagforeningens bestyrelse. Et kendetegn for kreditforeninger er, at de er ejet af medlemmerne i de fleste tilfælde. Det betyder, at den enkelte Credit Union medlem er i det mindste delvist ansvarlig for den finansielle stabilitet i EU som helhed. De fleste kreditforeninger er forsikret, men investorerne ikke desto mindre normalt vil være sikker på, at den finansielle sektor i kredit union er en god en, før de køber ind

Således er kreditforeninger som regel lov til at være ganske kræsne i deres medlemskab. Den fælles karakter af kredit union model er også en af ​​grundene til, at så mange kreditforeninger, herunder dem, efter at lærerne Credit Union og de offentligt ansatte Credit Union model, der er branche-specifikke. Et samfund af lærere sandsynligvis alle vil være i en tilsvarende finansielle stilling, og der er ofte en følelse af solidaritet, som udgør mellem personer, der deler ens dag-til-dag udfordringer og oplevelser.

Lærer Låneforeninger findes i mange lande, som regel på byen eller skoledistrikt niveau. Nogle lærer Credit Union grupper er begyndt at acceptere ikke-lærer medlemmer, især i USA. Det meste af tiden, kreditforeninger stadig kræve deres medlemskab at være baseret på en bestemt lokalsamfundet, dog. Nogle af denne erhvervsgruppe straflempelse kan være på grund af et fald i den samlede medlemskab interesse i nogle steder, eller en lærer kredit union ønske om at konkurrere med de lokale banker. Det kan også være på grund af de kampe, at mange finansielle institutioner føler sig som mennesker i nogle lokalsamfund låner mere, men spare mindre: For at opretholde en stigning i lån gå ud, skal der også være en stigning af penge kommer ind, som undertiden kræver, at friske medlemskab.

Hvad er en service Fee?
Hvad er kreditforsikring?
Hvad er langfristede forpligtelser?
Er der en leje fradrag?
Hvad er en determinationskoefficienten?
Hvad er en Rentabilitet Index?
Hvad er falske penge?
Hvad er et likviditetsbudget?
Hvordan vælger jeg den bedste Omfattende Bilforsikring?
Hvad er før-skat indkomst?
Hvordan vælger jeg den bedste Pension Asset Allocation?

Leave a Reply

trade online