Hvad er en Land realkreditlån?

Et land realkreditlån er en type realkreditlån, som bruges til køb af jord eller en meget, i modsætning til en struktur, som er blevet bygget på et stykke jord. Købere af rå jord normalt køber jord med den hensigt at udvikle det eller oprettelse af en struktur. Land realkreditlån er forskellige fra pant for konstruktioner, fordi, fra det synspunkt for en bank, jord er en mindre sikker investering. Hvis nogen misligholder et land prioritetslån, vil banken blive tilbage med en tom grund, som kan være svære at videresælge.

Typisk banker har forskellige krav til jord realkreditlån. Kom et land pant kan kræve en højere procentdel af salgsprisen som et acontobeløb, der sikrer, at låntager har betydelig egenkapital i landet. Låntager kan også være forpligtet til at købe pant forsikring eller at tilbyde op en anden form for sikkerhedsstillelse for at støtte lån, såsom en ejendom i en anden placering.

En anden bekymring med et land realkreditlån er evnen til at bygge videre på eller på anden måde udnytte jorden. Banker antage, at noget vil ske med den tomme jord, for ellers ejendommen ikke ville give nogen afkast til ejerne. Nogle banker vil ikke låne penge, indtil pakken er blevet inspiceret, og køber kan være nødvendigt at bevise, at jorden er sikkert for byggeri, at zoneinddeling tillader bygningen, og at tilladelserne til vand, kloak, septisk, og andre tjenester kan opnået. Undladelse af at opnå dette bevis kan sætte et land pant i fare. Ansvar kan også blive et problem, som folk, der kommer til skade på ledige arealer kan kræve erstatning fra ejeren, hvilket nogle banker til at kræve, at den rå jord være indhegnet eller på anden måde kontrolleret for sikkerheden.

Der er nogle klare fordele til et land realkreditlån. Jord er ofte langt billigere end besatte partier, hvilket afspejler, at betydelige investeringer der er behov for at gøre ejendommen anvendelig. Købe jord giver også mulighed for folk til at opbygge en struktur til deres nøjagtige specifikationer, snarere end at blive tvunget til at arbejde med en eksisterende struktur. Det kan også være muligt at købe et stort parti til en lav pris, for folk, der vil have åbent rum omkring deres hjem.

Hvis folk køber jord som en investering, der ønsker at sælge det senere, er de ofte betaler kontant snarere end at forsøge at opnå et land realkreditlån. Opkøbes jord til landbrug skal muligvis også betales kontant, afspejler den kendsgerning, at landbruget ikke kan generere et betydeligt afkast på jorden, især i områder, hvor ejendomspriserne er høje og jord er i høj kurs. Organisationer, der erhverve jord med henblik på at fastholde åbne rum, Greenways, og parker kan også blive tvunget til at betale for deres indkøb i kontanter ved at banker, der er på vagt over for at udvide pant i en ejendom, der vil ligge brak.

På forsikringsområdet er det, genanskaffelsesværdi dækning?
Hvad er Hazard Insurance?
Hvad er et forsikringsholdingselskab erklæring side?
Hvad er et køretøj Godtgørelse?
Hvad er Kvantitative Trading?
Hvad er en delindeks?
Hvad er finansiel analyse?
Er kontant indkomst MOMSPLIGTIG?
Hvad er fordele og ulemper ved Online Commodity Trading?
Hvad er Bruttoresultat?
Hvad er en Standard Charge?

Leave a Reply

trade online