Hvad er en Lead Auditor?

En ledende revisor er en ledende stilling i en offentlig revisionsfirma eller regnskabsmæssige kontor i en privat virksomhed. De enkelte at udfylde denne position er ansvarlig for ledelsen revisorer, der vil gennemføre feltarbejde i løbet af en intern eller ekstern revision. Den ledende revisor kan også nå en professionel betegnelse med denne titel, der giver dem specifikke erfaringer og uddannelser inden for regnskabskontrol. Den professionelle licens vil ofte kræve, at revisor har en formel uddannelse fra et godkendt universitet eller, arbejdserfaring og evnen til at bestå en prøve, der fokuserer på revision emner.

Interne revisioner er ofte mindre formelle end ekstern revision. Den ledende revisor vil ofte ikke blive for involveret i interne revision, medmindre de er forpligtet til at gøre det. Interne revisioner vil falde under ledelse af en revisionschef eller andre regnskabsmæssige personale på grund af den uformelle kvaliteten af ​​revisionen. Ejere og ledere vil også have en lavere involvering med intern revision, som de indsamlede oplysninger ikke vil blive undersøgt af personer uden for virksomheden. En førende position kan være nødvendigt for store organisationer – såsom børsnoterede selskaber – for at sikre intern audit opfylde de nuværende standarder som krævet af loven.

Revisionsprocessen for ekstern revision vil ofte følge flere veldefinerede skridt. Denne proces er kernen i den ledende revisors job ansvar. Den enkelte vil arbejde med kunderne for at udvikle en auditplan, der opfylder kundens behov og opfylder de juridiske forpligtelser for revisionen. Den ledende revisor vil også vælge teammedlemmer, der vil arbejde på revisionen

teammedlemmer typisk vil have erfaringer inden for branchen, hvor klienten afslutter de fleste af deres operationer. Dette sikrer en revision af høj kvalitet, og at sproget eller terminologi, der anvendes i forbindelse med revisionen er ikke fremmed for teammedlemmer.

Under feltarbejdet fase – den vigtigste proces af revisionen – den ledende revisor vil tildele opgaver og pligter for hvert teammedlem. Mens føre revisorer ofte vil foretage en del af feltarbejdet, de har også ansvaret for at sikre den enkelte revisor fuldender opgaver og aktiviteter i overensstemmelse med revisionsstandarder, uden at blive trukket ind i minutia af regnskabsmæssige papirarbejde. Eventuelle væsentlige fejl eller problemer med revisionen vil også falde ind under den ledende revisors ansvar for at rette eller give retning. De fleste revision kræver en førende position til at blive på stedet under revisioner. Denne stilling vil fungere som et bindeled mellem kunden og revisionsfirmaet partner, der fører tilsyn med alle revisioner udført af virksomheden.

Hvordan Valutakurser Sæt?
Hvad er en finansielle oplysninger?
Hvad er en Basis Point?
Hvad er en næstformand Skat?
Hvad er en forsinket indikator?
Hvordan vælger jeg den bedste Farm ejendomsforsikring?
Hvordan laver jeg Resterende indkomst?
Hvad er et nettobeløb?
Hvad er Financial Risk Management i Banking?
Hvad er de bedste tip til at købe Call Options?
Hvad er kapital indkomst?

Leave a Reply

trade online