Hvad er en levende tillid?

En levende tillid, ikke at forveksle med et livstestamente, er et juridisk instrument, der skal sikre, at en persons ejendom, er spredt i henhold til hans eller hendes ønsker ved død. Det kan også omfatte ens ønsker om, hvem der skal fungere som værge for eventuelle mindreårige børn. Et livstestamente, på den anden side, er et juridisk dokument, der beskriver hvilke typer af medicinsk behandling du ønsker at modtage eller ikke modtage, bør du bliver uarbejdsdygtig på grund af sygdom eller tilskadekomst.

Med en levende tillid, faktisk en person, der overdrager ejendomsretten til sine aktiver til den tillid, og derefter vælger en administrator til at administrere det. Administratoren kan være et familiemedlem eller en ven, en advokat, en virksomhed såsom et advokatkontor, eller den oprindelige ejendommens ejer. I sidstnævnte scenario, til ejeren navne nogen efterfølge ham som administrator på hans død.

En korrekt udarbejdet og passende finansieret levende tillid kan hjælpe dine kære undgå skifteretten, fordi dine aktiver er teknisk set ikke længere er dit

de er ejet af den tillid. Kun elementer, der er i dit navn, vil blive genstand for skifteretten. For at sikre, at en levende tillid er ordentligt finansieret, skal du sørge for, at alle ejendomme rent faktisk er blevet transporteret ud af dit navn og ind i tillid. Hvis ikke, er den levende tillid ugyldig og staten styrer fordelingen af ​​din ejendom, og også afgør, hvem der løfter jeres børn.

Som det er tilfældet så mange spørgsmål, der vedrører penge, der er nogle skruppelløse personer og virksomheder, der forsøger at sælge levende investeringsforeninger eller gør-det-selv tillid kits, så gå videre med forsigtighed. De holder seminarer, gøre kold opkald, og sende uopfordrede e-mails der forsøger at sælge dig deres tjenester, selv om hvad de tilbyder, kan ikke være af nogen værdi for dig. Mange stater forbyde salget af et levende tillid af andre end en advokat, så sørg for at den person eller virksomhed er licenseret og kompetent til at yde en sådan tjeneste. Vær også opmærksom på, at statslige love er forskellige, og hvad der er gældende i en stat kan ikke finde anvendelse i en anden.

En levende tillid kan være en fordelagtig værktøj, når de gennemføres korrekt, men kan faktisk koste din eller dine kære en masse penge, hvis ikke korrekt udført. Gør dit hjemmearbejde, før ansætte en person til at forberede en levende tillid for dig, og sørg for dine aktiver er korrekt overført. Estate planlægningen, herunder udarbejdelse af en levende tillid, er ikke noget de fleste folk nyder tænker eller gør. Men den fred at vide, at din familie vil blive taget sig af, hvis der sker dig noget gør det vel værd at den tid og energi det tager at gøre det rigtigt.

Hvad er de grundlæggende Day Trading Regler?
Hvad er Situationsbestemt fattigdom?
Hvad er optimalt Kapitalstruktur?
Hvad er en skønsmæssig udgifter?
Hvad er Asset Auktioner?
Hvad er en regering sponsoraftale?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad er et lån Servicer?
Hvad er den finansielle sektor?
Hvordan er værdien af ​​en Bond Bestemt?
Hvad er formueforøgelse?

Leave a Reply

trade online