Hvad er en likviditet Event?

En likviditet begivenhed er et begreb, der anvendes i corporate finance at beskrive mange forskellige arrangementer. De to primære hændelser, der falder ind under den likviditet begivenhed paraplyen er køb af en virksomhed og ved en børsintroduktion.

En børsintroduktion er det første salg af de fælles aktier i et selskab for offentlige investorer. Eventuelle efterfølgende offentlige udstedelser af aktier kaldes et sekundært marked tilbud. En børsintroduktion er beregnet til at hjælpe med at rejse kapital for at finansiere selskabet. Det er et effektivt middel til at rejse kapital, men kræver overholde strenge lovmæssige bestemmelser og opfylde omfattende mængder af indberetningskrav.

Generelt er en likviditet begivenhed exit-strategi anvendes af en start firma. Dette skyldes, at en likviditet begivenhed resulterer ofte i omdannelsen af ​​ejerskabet egenkapitalen tidligere ejedes af grundlæggerne af virksomheden. Ved hjælp af en likviditets-begivenhed, er de oprindelige investorer og ejere af virksomheden i stand til at ændre deres forretning aktier til kontanter. Det kan også være et middel til at overføre byrden af ​​ejendomsretten til et selskab eller forretning, der kan have optrådt ugunstig retning.

En likvidation begivenhed er mest fælles med en start firma, fordi ved strengeste definition, en start firma er en, der kræver lidt penge til at komme i gang, men er af høj risiko og kan resultere i et højere afkast af investeringen. En typisk firma, på den anden side har et investeringsafkast, der er mere rimeligt forhold til den oprindelige investering og ikke er af så høj en risiko. Som sådan er det langt mere sandsynligt, at ejerne af en start firma til at ønske at komme ud fra under virksomhed gennem en likviditet begivenhed. Tilsvarende kan ejere af startup-firmaet udføre en likviditet begivenhed for at få de penge, som deres virksomhed har optjent.

En likviditet begivenhed er ikke det samme som afvikling af en virksomhed. Når en virksomhed er likvideret, er virksomheden ophører, og ændrer ikke ejerskab. Med en likviditet omstændigheder er virksomheden fortsat, men under nyt ejerskab.

Hvad er en Counteroffer?
Hvad er MACD?
Hvad er de forskellige former for kontante Management?
Hvad er en kredit Memorandum?
Hvad er Formueindkomst?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er de bedste tips til Investering i Aktier?
Hvad er et marked portefølje?
Hvad er finansiering Risk?
Hvad er en liste Kontrakt?
Hvad er lejeværdien?

Leave a Reply

trade online