Hvad er en likviditet fond?

En likviditet fond er en investeringsforening, der investerer i en diversificeret portefølje af værdipapirer, obligationer og optioner med høj kreditværdighed for kortsigtet investering. Sammenlignet med en traditionel bankkonto, byder på en likviditets-fond investorer og virksomheden finanschefer et køretøj for cash management, der giver et højere afkast og samtidig opretholde, i stor udstrækning, likviditet og sikkerhed af standarden konto. De instrumenter, hvor en likviditets-fond kan investere omfatter skatkammerbeviser, commercial paper, tidsindskud, finansielle variabelt forrentede obligationer, og pengemarkeds konti. De fleste likviditet fonde giver samme dag adgang, der giver investorerne til at holde investerede midler så længe som muligt, men fjerne dem når det er nødvendigt for at opfylde forpligtelserne. I forhold til investeringer i aktier eller obligationer, er imidlertid den lovede renten på en likviditetskrise fond reduceres i bytte for lavere varighed og likviditetsrisici.

Prisen per aktie i en likviditets-fond varierer proportionalt til fondens indre værdi (NAV). Fondsadministratoren bestemmer NAV ved at dividere forskellen i likviditeten fondens aktiver og passiver med antallet af udestående aktier. Beregnet ved afslutningen af ​​hver arbejdsdag, nav angiver udførelsen af ​​likviditet fond. Nye investorer købe aktier direkte fra fonden selv, der betaler aktuelle NAV for hver aktie. Omvendt, investorerne modtager en rimelig del af fondens aktiver, når de sælger deres aktier, baseret på de seneste NAV.

Der er risici for at overveje, når de investerer i likviditet fonde. For det første fordi likviditeten midler er værdipapirer, er det muligt for investorer at tabe hele hovedstolen investering. Selvom fondsforvaltere stræber efter at fastholde NAV på 1 US dollar per aktie, midlerne nogle gange falder under denne grænse, kaldet “Breaking the buck.” Dette kan forårsage stor målestok afdragene på den fond, med hver efterfølgende sælger modtager en stadig lavere pris per aktie. De fleste virksomheder, der udsteder likviditet fonde, men bevare deres værdi med deres egne midler, hvis prisen per aktie falder midlertidigt.

Andre potentielle ulemper til likviditet midler omfatter svingende fonden rente og inflation risiko på grund af den lave forrentning. Indtjeningen kan fejle, hvis fondens kurs dråber. Inflation kan spise løs på de vigtigste for en langsigtet investering. Af denne grund, har til formål likvide midler til at investere i instrumenter med kort varighed fra 60 dage op til 13 måneder.

I 2010 ændrede den amerikanske Securities and Exchange Commission regel 2a-7, at foretage ændringer, der dæmpede virkningerne af en indre værdi, der falder under 1 US dollar per aktie tærskel. Ændringerne til reglen begrænse middel risiko værdipapirer tilladt i porteføljen for at kun tre procent. Ti procent af fondens aktiver skal være daglige aktiver, mens 30 procent skal være ugentlig aktiver. Fonden boards kan suspendere afdrag midlertidigt i perioder med pres på markedet. Yderligere bestemmelser kræve en højere grad af åbenhed i tilgængelige oplysninger om fonde i forhold til de tidligere regler.

Hvad er tynges Ejendom?
Hvad er en 457a?
Hvad er udskudte indtægter?
Hvordan vælger jeg den bedste rabat Real Estate Broker?
Hvad er et område revision?
Hvad er Gold Standard?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er medicinsk Student Insurance?
Hvad er Aktuarmæssige Matematik?
Hvad er en tåre ark?
Hvad er virtuelle kreditkort numre?

Leave a Reply

trade online