Hvad Er en Lille grad af systematisk Risk?

Usystematiske risiko er et begreb i finansiering og porteføljeteori, som refererer til, i hvilket omfang en virksomheds lager afkast er ukorrelerede med afkastet af det samlede aktiemarked. Denne type risiko kan opfattes som branche-specifikke eller virksomhedsspecifikke risiko. Det er det modsatte af systematiske risiko, som er, at risikoen forbundet til et helt marked.

Det er almindeligvis omtales som specifikke eller idiosynkratiske risiko, eftersom usystematiske risiko påvirker kun relativt få virksomheder snarere end det samlede marked. For eksempel er risikoen for madforgiftning usystematisk risiko, eftersom det kun gælder for virksomheder, håndtering af menneskelige føde. Key mand risikoen er også usystematisk, eftersom nogle enkelte virksomheder er tilbøjelige til at lide et stort fald i værdi, hvis deres ledere var til at lide uventede uarbejdsdygtighed.

Den usystematiske risiko ved enkelte bestande er rutinemæssigt kvantificeres af professionelle investorer at bruge statistiske regressionsanalyse. Som alle former for risici, er det målt som volatilitet vender tilbage, med afkast herunder både lager, eller dele, pris påskønnelse og udbytte.

Fra det synspunkt en investor, er alt risikere en negativ. Nogle risikoen er mindre negativ end andre, dog, og forringer mindre fra værdien af ​​et aktiv. Usystematiske risiko er at foretrække frem for systematisk risiko, da de negative virkninger kan fjernes inden for rammerne af en samlet portefølje. Som følge heraf er usystematisk risiko, også kendt som diversifiable risiko.

Begrebet usystematisk og systematisk risikostyring er meget nyttigt for investorer, der ønsker at bygge en stor, diversificeret investeringsportefølje, der afspejler det samlede marked. Hvis konstrueret godt, vil der porteføljen tæt spore markedet. Hvis markedet stiger i værdi, vil porteføljen også stige i værdi med samme procentsats. Hvis det samlede marked falder i værdi, vil porteføljen også gå ned.

Tilføjelse af en bestand, der er ukorrelerede med det samlede marked til en portefølje vil have tendens til at mindske volatiliteten af ​​porteføljens afkast. I den forstand er den portefølje siges at blive mere effektive. Den usystematisk risiko for den enkelte bestand er fjernet gennem diversificering iboende i den samlede portefølje.

Investeringen markedet ikke belønner investorerne til transport af usystematisk risiko – det ikke give investorerne mulighed for at få erstatning for at pådrage sig den specifikke risiko ved en individuel lager. Konkurrencen på investeringen markedet drev ned Prisen på en aktie til et niveau, der fjerner enhver kompensation for denne risiko. Effektiv investorer neutralisere de negative virkninger af usystematiske risici gennem effektiv porteføljespredning.

Hvad er den bedste måde at kontanter i mønter?
Hvordan jeg udfylde en W-9 form?
Hvordan vælger jeg den bedste Tax Return Service?
Hvad er et ekstra Premium?
Hvad betyder Dash til papirkurven Mean?
Hvad er et checkhæfte register?
Hvad er et mæglerfirma?
Hvad er porteføljerisiko?
Hvad er Bogholderi?
Hvad er variabelt forrentede gæld Værdipapirer?
Hvad er en fast rente Trust?

Leave a Reply

trade online