Hvad er en linje af kredit?

En linje af kredit (også kaldet en kreditlinje eller kreditmaksimum) er det maksimale beløb, en bank vil låne til en person eller virksomhed uden at det kræver yderligere godkendelse. Långiver bestemmer en linje af kredit i stor udstrækning baseret på den enkeltes kreditværdighed og indkomst potentiale. Visse store selskaber og højt profilerede offentlige personer har en sådan væsentlig linje af kredit, de bogstavelig talt kan låne penge mod det i en menneskealder.

At have en linje af kredit er meget nyttigt for små virksomhedsejere, som måske nødt til at tage ud flere lån over tid til at købe udstyr eller opgradere deres faciliteter. I stedet for at ansøge om en $ 25,000 banklån, for eksempel kan en virksomhed ejer med en $ 25.000 kassekredit tegne en $ 5.000 lån i april, så en $ 10.000 lån i august og endelig en $ 2.000 lån i december, alle med forudgående godkendelse fra långiver. Ved at bruge en linje af kredit, at låntagerne kan tegne lige nok penge til en bestemt udgift så betale det tilbage helt, før du tager nogle ekstra midler.

Det rentebeløb, der opkræves for hver mindre lån i en linje af kredit kan være variabel. Det første lån kan have været taget ud, når udlånsrente var lav, men den anden kan blive berørt af en opadgående eller nedadgående ændring i prime udlånsrente eller andre faktorer. Bankerne kan også oplade strafgebyrer ved for sen betaling af alle udestående lån. Låntagere skal holde styr på de enkelte lån, forpligtelser, for at holde betalinger på sporet.

De fleste mennesker støder på en linje af kredit, når der beskæftiger sig med kreditkort eller hjemme lånekapital. Kreditkortselskabet etablerer en øvre grænse for gebyrer, som de enkelte kortholdere. Denne linje af kredit kan justeres efter kundeønsker eller af virksomheden selv. Alvorlige økonomiske sanktioner kan pålægges kortholdere, der låner flere penge end deres linje af kredit vil tillade. Kreditkort tillader indehaveren ret til at foretage flere indkøb uden at ansøge om godkendelse af långiveren.

Boligfinansiering muligheder kan også omfatte en linje af kredit baseret på værdien af ​​låntagers hjem. Denne praksis kaldes ofte et hjem egenkapital linje af kredit og har en ægte fristelse for cash-strapped boligejere. Svarende til en anden pant, et hjem egenkapital kreditlinje fastsætter et maksimalt beløb af penge en boligejer kan låne. I tilfælde af en anden pant, låner banken hele beløbet af penge og låntager foretager løbende betalinger baseret på den forfaldne saldo. En linje af kredit arrangement, dog gør det muligt for boligejer at låne mindre beløb til at betale off entreprenører eller regninger, uden at pådrage sig en stor gæld up front. Finansielle eksperter er delte meninger om fordelene ved denne form for ‘linje af kredit «låntagning, dog, så der er interesseret i at forfølge et hjem egenkapital kreditlinje ordning bør gøre deres hjemmearbejde først.

Hvad er Dødsfald fordele?
Hvad er en High Net Worth Individuel?
Hvad er et reguleret marked?
Hvad er en lovbestemt Reserve?
Hvad er renters rente?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort for universitetsstuderende?
Hvad er en skattesats?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er Supplerende arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvad er en rabat-kort?

Leave a Reply

trade online