Hvad er en liste Kontrakt?

En liste kontrakt er en kontrakt mellem en boligejer og en ejendomsmægler, der beskæftiger mægleren som ejerens agent for et bestemt formål. Den mest almindelige brug af en notering kontrakt om salg af en ejendom. Fast ejendom love varierer fra sted at placere, således at der er forskelle i detaljerne i kontrakterne. De fleste jurisdiktioner kræver kontrakter, der involverer fast ejendom skal være skriftlig.

Liste kontrakter er tre store variationer eller niveauet af agentur: den eksklusive ret til at sælge, eneagentur, og åbne agentur. Den eneret til at sælge betyder, at mægleren bliver betalt for hans arbejde uden hensyn til, hvem der sælger ejendommen. Eneagentur betyder, at mægleren bliver betalt, hvis nogen mægler sælger ejendommen, dog ikke hvis ejeren sælger ejendommen. Åbn agentur betyder, at enhver mægler, der sælger ejendommen bliver betalt, og ejeren kan sælge ejendommen selv uden at betale nogen mægler.

Den eneret til at sælge notering kontrakt giver en mægler den sikkerhed, han har brug for til at investere sin tid og penge i at opnå den højest mulige tilbud til ejeren. En mægler vil vide, at han kommer til at inddrive omkostningerne for reklame og markedsføring, hvilket kan omfatte ansættelse af en specialist til at iscenesætte hjemmet. De fleste ejendomsmæglere eksperter er enige om, at mellemstationer er en gennemprøvet metode til at få en højere pris og hurtigere salg for ejeren, hvilket resulterer i en positiv situation for alle.

En mægler vil være bekymret for at inddrive sine omkostninger, hvis ejeren insisterer på en eksklusiv agentur notering kontrakt. For eksempel kan en mægler have investeret i både iscenesættelse og en udbredt marketing kampagne. Så, som et resultat af mæglerens indsats, en potentiel køber kontakter ejeren direkte, og de underskriver en kontrakt, uden om mægler helt. Mægleren får ingen erstatning, selv ikke det nødvendige beløb til at inddrive sine omkostninger for mellemstationer og markedsføring.

En åben agentur notering kontrakt gruber alle sælgende mæglere mod hinanden, men med lidt beskyttelse for deres arbejde. I dette scenario, de homeowner mange forskellige mæglere såvel som kan drage fordel af salg, selv hvis salgsprisen mægler er ikke den, der har sat ressourcer i at klargøre ejendommen til salg. En køber kan lave en aftale med ejeren direkte, eller også kan arbejde med en anden mægler til at afslutte salget, normalt den, der vil tilbyde den laveste pris. De fleste sælger mæglere undgå denne situation ved ikke at vise åbne agentur ejendom til potentielle købere.

Hvad er Appraisal rettigheder?
Hvad er de kvalifikationer for Food frimærker?
Hvordan vælger jeg den bedste Savings Bond?
Hvad er Life forsikringssvindel?
Skal jeg oplade min Voksen Barn leje?
Hvad er realkreditforsikring?
Hvad er en finansiel analyse af en virksomhed?
Hvad er Reverse realkreditlån?
Hvad skal jeg gøre ved en Mistet selvangivelse?
Hvad er forskellen mellem Ansvar og uredelighed forsikring?
Hvad er en anlægsaktiver register?

Leave a Reply

trade online