Hvad er en livrente død fordel?

En livrente er en kontrakt, normalt mellem et forsikringsselskab og kontrakten ejer. Den person, som vil modtage årsydelser kaldes annuitant. Ejeren og annuitant kan være den samme person. En livrente giver betalinger til annuitant under annuitant levetid. Hvis annuitant dør, før den fulde kontraktsum er betalt ud, kan en livrente død fordel skal udbetales til en modtager, der er nævnt i kontrakten.

Der findes forskellige typer af livrenter og livrente død fordel fungerer forskelligt afhængigt af, hvilken type kontrakt det er. Generelt er livrenter enten fast eller udskudt. Med øjeblikkelig livrenter, starter annuitant modtager kontrakten betalinger straks. Hvis annuitant dør, før den fulde kontraktsum er betalt ud, modtageren normalt modtager de resterende penge. For at beregne værdien af ​​den årlige ydelse døden fordel, er påløbne renter indtil datoen for annuitant død.

Hvis en livrente er udskudt, kontrakten midler forrentes, men betalingerne ikke starte med det samme. Betalinger begynder på en bestemt startdato bemærkes i kontrakten. Betalinger begynder sædvanligvis efter et bestemt antal år, kaldet udsættelse periode. Den annuitant modtager betalinger baseret på den mængde af renter i løbet af udsættelse periode. Dette kaldes udbetalingen, eller indkomst, periode.

Der er generelt to typer af udskudt livrenter, faste og variable. En fast livrente tjener et sæt rente garanteret i kontrakten. Denne sats bestemmes af forsikringsselskabet for hele kontrakten. Som et resultat, kan betalinger og livrente død fordel ikke holde trit med inflationen.

I variabel livrenter, er kontrakten midler investeret i forskellige sub-konti, der er bundet til aktiemarkedet. Betalinger og død fordele er en bedre chance for at holde trit med inflationen, end de ville gøre i en fast livrente. En stor ulempe er, at det er muligt at tabe penge, hvis de bestande bundet til afviklingskonti mister værdi. Renter og de oprindelige beløb investeret i den livrente kan gå tabt.

Død fordel for udskudt livrenter er normalt lig med penge tilbage i kontrakten, plus påløbne renter indtil annuitant død. For alle typer af annuiteter, kan kontrakten tilføjelsesprogrammer, kaldet ryttere, købes for at øge død fordel. Ryttere kan have indstillet gebyrer eller de gebyrer, kan bestemmes ved en proces kaldet underwriting.

Emission er den måde forsikringsselskabet udstede en livrente bestemmer, hvor risikabelt det er at forsikre annuitant liv. Tegningsgaranti kan omfatte en gennemgang af annuitant sundhed og livsstil. Denne gennemgang kan omfatte medicinske tests, en kredit check, og interviews med annuitant arbejdsgiver, familie og venner. Normalt, jo højere livrente død fordel, jo mere detaljeret underwriting vil være.

Hvad er en kapitalinvestering?
Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er clearede midler?
Hvad er det mellemstatslige Accounting Standards Board?
Hvorfor skal jeg Beregn Mortgage interesse?
Hvad er produktaktivering Cost Management?
Hvad er en Posteriort Sandsynlighed?
Hvilke faktorer bestemmer prisen på sølv?
Hvad er netto renteomkostninger?
Hvad er kreditorbeskyttelse?
Hvad er en regressiv skat?

Leave a Reply

trade online