Hvad er en livrente?

En livrente er en fordeling af penge tjent på en investering på et fast skema som kvartalsvis, halvårligt eller årligt. Typisk er en livrente anvendes som led i en pensionsordning, for at sikre en fast og stabilt indkomst, når de annuitant, eller modtageren, ophører med at arbejde, og en livrente kan være designet til at give indtægter til to. En almindelig form for livrente er en alderspension. Mens pensionist virkede, han eller hun indbetalt til en pensionskasse, der blev investeret. Efter pensioneringen, tager afkastet på investeringen i form af en livrente uddelt til pensionist.

De fleste mennesker arbejder med et firma til at oprette en livrente. Den annuitant kan enten investere i rater, eller købe en livrente med et engangsbeløb. I modsætning til livsforsikring ikke en livrente ikke kræver en fysisk undersøgelse og bruges til at finansiere den enkelte i hans eller hendes levetid, i stedet for efterlevende børn eller partnere, undtagen under visse omstændigheder. Når livrente er etableret, annuitant underskriver en kontrakt, som beskriver de nøjagtige vilkår af den årlige ydelse, herunder den tid, den dækker, og om ikke det vil blive rettet.

En fast livrente er en mere sikker investering, fordi det garanterer returnering af et fast beløb af penge med hver betaling. Bør dog kunne forbedre, vil årsydelser er stadig de samme. I en variabel livrente, vil de betalinger variere afhængigt af, hvor godt investeringen er udfører, som kan omsættes til at gøre flere penge, men kan også resultere i langt mindre betalinger i et svagt marked. En finansiel planlægger kan give råd om hvilken løsning der er bedre for annuitant. For eksempel kan et par ønsker at overveje en fast og en variabel livrente, mens en enkelt pensionist, der har til hensigt at stole udelukkende på livrente for indkomst nok bør vælge en fast livrente.

I de fleste tilfælde, ophører livrente, når annuitant dør. I sjældne tilfælde kan en livrente være forpligtede til at rulle over til en efterlevende ægtefælle eller mindreårige børn. Dette er fælles med offentlige pensioner, som overlevende børn kan samle, indtil de fylder 18 eller 21, afhængigt af den aktuelle love. De fleste finansielle virksomheder fastslå livrenter, der ender med døden, under forudsætning af, at nogle annuitants vil dø, før de har gjort det afkast af deres investering, mens andre vil overleve deres investering, hvilket giver en margen for fortjeneste, hvis virksomheden investerer godt.

Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er en typisk invalideforsikring Benefit?
Hvad er konsekvenserne for afskærmning?
Hvad er periodiserede Basis Accounting?
Hvad er private realkreditlån?
Hvad er finansiel misbrug?
Hvem bør overveje at købe Student uredelighed Insurance?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvad er en betaling på konto?
Hvilke faktorer bestemmer Råvarepriserne?
Hvad er en Capital Asset?

Leave a Reply

trade online