Hvad er en lønskala?

En lønskala er et dokument eller et bord designet til at afgøre, hvor meget en medarbejder vil tjene i hans eller hendes job. Mange virksomheder har en lønskala oprettet inden ansættelse af nye medarbejdere, som de viser til potentielle medarbejdere, før leje dem. På denne måde kan den jobsøgende får en god idé om hvor meget han eller hun kan forvente at tjene mens han arbejdede for den virksomhed eller forretning.

Ikke alle virksomheder bruger en lønskala til at bestemme ansattes løn. Nogle virksomheder synes at arbitrært bestemme, hvor meget løn de vil give en ansat til at begynde at arbejde for virksomheden. Efterfølgende rejser er ligeledes bestemmes. Nogle gange vil en virksomhed uden en lønskala udstikke de følgende stigninger i løn baseret på jobbet ydeevne eller de samlede resultater af virksomheden i det forløbne år.

Tilsvarende gør nogle virksomheder ikke har et formelt lønskala, der deles med medarbejdere, men de har et løst skabt lønskala for at hjælpe dem bestemme mængden af ​​penge, de vil tilbyde nye medarbejdere. Dette uformelle lønskala kan også anvendes af selskabet at afgøre, hvor stor en lønforhøjelse vil blive tilbudt til medarbejderen.

Typisk vil en unionized virksomhed bruge en lønskala. Ofte er en pay skala præsenteres i en tabel format. Til en karriere, der kræver specialundervisning eller uddannelse, vil lønskalaen generelt har mange års erfaring på den side og mængden af ​​uddannelse gennemført på toppen. Medarbejderen kan derefter finde det punkt, hvor de to faktorer, der mødes for at bestemme mængden af ​​løn, han eller hun får for året. Hvis jobbet ikke kræver specialundervisning, vil diagrammet kun viser lønnen for et bestemt antal års erfaring.

Tillidsrepræsentanter mødes med virksomheden at fastsætte vederlag præsenteres på lønskalaen. Lønskalaen sig selv er en del af kontrakten, at virksomheden og fagforeningen udvikle sig. Ideen bag en lønskala er at sikre alle medarbejdere behandles retfærdigt og lige løn for lige erfaring og uddannelse. På denne måde er nepotisme i form af øget løn elimineret. Selvom lønskalaen er oftest forbundet med organiserede virksomheder og virksomheder, virksomheder uden en fagforening sommetider bruge en lønskala så godt.

Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er et handicap Tax Credit?
Hvad Er PPI?
Hvad er en Tagdækning Tax Credit?
Hvad er en typisk pris?
Hvad er Project Accounting?
Hvad er Emergency Care Forsikring?
Hvad er Stock Market?
Hvad den offentlige gæld?
Hvad er et praktisk anvendeligt Federal Rate?
Hvad er en finansiel indtjening?

Leave a Reply

trade online