Hvad er en margin call?

Køb på margin indebærer at tage en delvis lån fra ens mægler for at dække en større investering end ens kapital direkte kan dække. En margin call oftest opstår, når de faktiske kapital, som investor har falder under et sæt procent af den samlede investering. En margin call kan også udløses, hvis mægleren ændringer deres minimum margin krav – det absolut mindste procentvise andel af den samlede investering, at man skal have i direkte egenkapital. Nogle eksempler vil bedst demonstrere de to omstændigheder, hvorunder en margin call er sandsynlig.

Lad os antage, at vi går gennem vores mægler for at købe $ 100.000 af lagre. Vi vil sige, at vi lånt 50.000 fra vores mægler på margin til at købe aktier, og investeret $ 50.000 af vores egen kapital. Efter en specielt dårlig uge af ydeevne, er bestanden vi i første omgang investeret i nu værd kun $ 75.000. Dette efterlader vores egenkapitalen på $ 25.000, som vi kan afgøre, ved at tage den aktuelle værdi af $ 75.000 og trække lånet værdi af $ 50.000. Hvis vores mægler er minimummargener krav er, 30%, vil vi stadig være fint, da den mindste margin kravet i vores tilfælde ville være 30% af $ 75.000, eller $ 22,500.

Men hvis værdien af ​​aktierne falder igen næste dag til $ 60.000, så er vores egenkapital vil blive efterladt på blot $ 10.000. På dette tidspunkt vil vores mægler sætte en margin call, og vi vil blive tvunget til at rejse mindst en ekstra $ 8.000. Vi kunne hæve penge til at opfylde margin call ved at sælge ud for en del af den bestand, vi har investeret i, ved at optage et yderligere lån fra en anden kilde, eller ved at påfylde vores egenkapital pool med vores egne aktiver.

Det andet scenario, hvor en margin call kan opstå, har at gøre med mæglervirksomhed selv, snarere end udførelsen af ​​markedet. Lad os antage samme situation som før, hvor vi har købt $ 100.000 af lagre med $ 50.000 i egenkapitalen. Den samme indledende nedtur sker, efterlader os med $ 25.000 i aktier på en 75000 dollar investering. Den samme kurtage har et minimum margin kravet om 30%, så de har ikke behov for at udstede et margin call.

Men sommetider på grund af de svingende markedet eller interne faktorer, kan en mægler beslutte at tilpasse deres minimummargener krav lidt. Hvis vores kurtage blev at forhøje deres minimum margin kravet til 35%, ville den mindste egenkapitalen i vores tilfælde være $ 26,250, så vi ville blive udstedt et margin call og være tvunget til at hæve en ekstra $ 1.250. En margin call er ikke en big deal i den finansielle verden, og det afspejler ikke er dårligt for en investor at være genstand for en. Margin calls er simpelthen en del af køb på margin, og mens nogle mennesker vælger at holde deres investerede egenkapital langt over det minimum margin krav for at forhindre en margin call, andre holder sig løbende investeret på præcis det minimum, hvilket udløste et margin call, hver gang markedet tager en nedtur.

Hvad er en ATM-kort?
Hvad er et fast budget?
Hvad er Asset Purchase aftaler?
Hvad er en omsætningsafgift?
Hvad er Total Cost Management?
Hvad er købekraft?
Hvad er valutaspekulation?
Hvad er Materielle Net Worth?
Hvad er CAPEX?
Hvad er en stat Medarbejder Credit Union?
Hvordan får jeg bedst konstateres depotrenten?

Leave a Reply

trade online