Hvad er en Medicare afdragsplan?

En Medicare refusion tidsplan er det beløb en læge eller medicinsk facilitet vil modtage for en bestemt procedure i De Forenede Stater ved behandling af en patient er omfattet af Medicare-programmet. Disse penge er sat af den amerikanske regering og kan ændres baseret på en række forskellige faktorer. Medicare afdragsplan er generelt mindre end læger vil modtage, hvis en patient har privat forsikring eller betaler personligt for proceduren. Nogle i den medicinske verden har kritiseret de lavere betalinger og på grund af denne, er problemet ofte politiseret.

Gebyret tidsplan bestemmes af lægen Betaling Review Commission, som anbefaler planen til Kongressen. Under det tidligere system blev Medicare betalinger bestemmes af en rimeligt gebyr politik, der førte til store forskelle mellem leverandørerne af sundhedsydelser. Kongressen har det sidste ord i enhver tidsplan, og kan potentielt blive påvirket af konstituerende grupper. Gebyret tidsplan er baseret på de relative omkostninger af proceduren, området, og andre dele af en formel kan indeholde sådanne bestemmelser, som en 10 procent incitament for de udbydere, der praktiserer i områder, der har kritiske mangler.

Hvis et hospital, privat læge eller en anden form for medicinsk facilitet accepterer Medicare patienter, så skal de også acceptere de Medicare refusion tidsplan. De, der forsøger at øge indtægterne ved at kræve en vis co-pay fra den enkelte er i strid med loven, hvis det co-pay strækker sig ud over den tilladte maksimumsstraf tidsplanen. Mens disse betalinger ikke kan så meget, som de kan få fra andre kilder, kan udbydere af sundhedsydelser være mere villige til at acceptere patienter på grund af det store antal personer, der bruger Medicare. De stordriftsfordele, kan stadig gøre det muligt for faciliteter til at vende et overskud.

En af de vigtigste faktorer for Medicare refusion tidsplan er geografiske placering. Nogle procedurer kan modtage højere betalinger i visse områder på grund af faktorer såsom omkostninger ved levering af tjenester. Hvis lægens omkostninger er lavere, da læger i disse områder kan få en lavere betaling. Nogle læger føler, at dette udgør en form for geografisk forskelsbehandling, hvor staterne med højere befolkninger, og dermed mere indflydelse i Washington, DC, få flere fordele for visse bestanddel grupper. Andre hævder den praksis hjælper med at holde omkostningerne nede og giver en rimelig betaling for alle baseret på omkostninger.

Medicare afdragsplan skitserer betalinger, som den føderale regering vil betale direkte, og betalinger, at patienten er ansvarlig for at betale. For eksempel, hvis Medicare vil betale 80 procent af en bestemt procedure, hvorefter patienten er ansvarlig for resten. Dette er et af de eneste juridiske gange om Medicare patienten kan blive faktureret. En af de andre store undtagelser er, når proceduren bliver gjort, er ikke dækket af Medicare refusion tidsplan.

Hvad er transaktionsomkostninger?
Hvad er Debt Capital?
Hvad Er forordning Q?
Hvad er fordelene ved at være en Trust Fund Baby?
Hvad er en afgiftsfritagelse?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvordan kan jeg spare penge har en lav indkomst?
Hvad er Accounting Principles?
Hvad er en indbygget risiko?
Hvad er ældrebyrden?
Hvad er nettoomsætningsaktiver?

Leave a Reply

trade online