Hvad er en Microcap ETF?

En microcap ETF er en samlet investering køretøj, der ligner en investeringsforening, der er afsat til bestande af selskaber med små markedsandele kapitalisering totaler. Markedsprisen på ETF, hvilket er en forkortelse for børshandlede fond, er afhængig af handel aktivitet snarere end den indre værdi af lagrene i fonden. En fordel ved en microcap ETF er, at det giver mulighed for udsættelse for en lang række af mindre bestande, for en rimelig pris. Derudover er der meget mere fleksibilitet, der gives investorerne for så vidt angår køb og salg af fonden på markedet.

Mange investorer ser efter muligheder for at diversificere deres porteføljer, som kan være en pebret opgave, hvis de forsøger at sprede ved at købe en bred vifte af værdipapirer. Gensidige fonde give investorerne mulighed for denne form for spredning, men de kan ikke blive aktivt handles som aktier. Børshandlede fonde, der kan handles aktivt, er blevet populære, fordi de kombinerer aspekter af både investeringsforeninger og lagre. En microcap ETF er en børshandlede fond afsat til de mindre aktier på markedet, kendt som microcaps.

Der er forskellige måder at afgøre, hvad der udgør en microcap lager. Nogle fonde benytte de lagre, der falder ind i en bestemt række af kursværdi, normalt et sted mellem $ 50 millioner US Dollars (USD) og $ 300 millioner USD. Markedsværdien af ​​en bestand er måles ved at tage den aktuelle aktiekurs og multiplikation med aktierne i bestanden, der ejes af investorer. På den anden side, kalder nogle microcap ETF ledere en lagerfører et microcap hvis børsværdi rækker på et vist niveau i forhold til alle andre aktier i markedet.

Forskellige investeringsstrategier kan også anvendes af fondsforvaltere for at bestemme de lagre, der skal indgå i en microcap ETF fond. Nogle midler kan simpelthen blive afsat til en microcap indeks, der samler alle de microcap midler og tager et gennemsnit af deres fremførelser. Andre fondsforvaltere kan anvende mere selektive strategier til at bestemme, hvilke midler der skal inkluderes. Dette kan være udarbejdelse af statistiske analyser af virksomhedernes finansielle data til at bestemme små lagre med den højeste samlede potentiale.

Ved at bruge en microcap ETF, hovedsagelig en investor har en stor del af det microcap markedet på hans fingerspidser til en lille pris. Det faktum, at fonden kan være åbent handles på markedet tillader en investor at udnytte fonden til forskellige investeringer, teknikker, herunder at sælge den korte, hvilket er en strategi, der primært spiller mod de gode resultater i bestandene. På denne måde giver en sådan ETF stor alsidighed i tillæg til enorme eksponering for microcap markedet.

Hvad er en Ninja Loan?
Hvad er en ekstraordinær indtægt?
Hvad er Managed Tandpleje?
Hvad er finansiering Risk?
Hvordan genkender jeg en livrente fidus?
Hvad er en tegning konto?
Hvad er en godtgørelse Bond?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er en behæftelse?
Hvad er købekraft?
Gør Old Stock Certifikater har Value?

Leave a Reply

trade online