Hvad er en misligholdt lån?

Når du tager ud kredit eller et lån med en långiver, vil der være en plan for tilbagebetaling sat på plads. Den løbetid detaljer, når pengene skal betales tilbage til långiveren, normalt månedligt eller ugentligt. Hvis du går glip af disse betalinger, da långiver kan klassen kreditten eller lånet som et misligholdt lån.

En misligholdt lånet status kan have alvorlige konsekvenser for din chance for at få kredit i fremtiden. Det kan give dig en negativ kredit historie og kan sænke din kreditværdighed og score. Finansielle virksomheder bruger disse vurderinger til at vurdere om du vil være en god nok risiko for at berettige dem udlån dig kredit.

Der er en række muligheder til rådighed for dig, hvis du har modtaget en misligholdt lån anmeldelse. Må ikke bare ignorere disse meddelelser

jo længere du forlader dem, jo ​​værre bliver situationen bliver. I nogle tilfælde, kan tilbagetagelse af varer sker, og i nogle lande, kan manglende betaling af gæld være en prisonable lovovertrædelse. Tænk på et misligholdt lån bekendtgørelse som advarsel om, at det ikke er for sent at ændre situationen.

Når du modtager et misligholdt lån pålægget, kan långiver giver dig mulighed for en tilbagebetaling planen. Du bør kontakte din långiver og forhandle en tidsskala, når restancen på din gæld kan betales af. Du bør også forhandle en tilbagebetaling beløb, du med rimelighed kan leve med. Det er ikke i din långiver bedste interesse at få retssager, da dette vil koste dem tid og penge til at forfølge.

En anden mulighed for at forfølge, når du modtager et misligholdt lån meddelelse er at indhente rådgivning fra en gæld rådgivningstjeneste. De vil være i stand til at kontakte långivere for dig og arrangere en tilbagebetaling plan, der kan indeholde et stop for rentebetalinger i en tid. De kan også have mulighed for at forhandle på dine vegne lavere refusionen for din gæld.

Gældsrådgivning kan også rådgive om konsolidering. Hvis du har en række af gæld, som du er at finde svært ved at tilbagebetale, kan dette være en mulighed for dig. Du bliver nødt til at give den gæld rådgiver alle dine finansielle oplysninger, og de vil vurdere, om konsolidering er en mulighed for dig. Du vil betale Rådgivningen et fast beløb hver måned, og de vil betale din gæld til dig, som regel efter at de har forhandlet en lavere sigt for tilbagebetalingen.

En misligholdte lån varsel ikke bør ignoreres. Det bør betragtes på som det første skridt i at få bugt med eventuelle gæld problemer du måtte have. En misligholdte lån måske allerede har skadet din kredit score, men hvis løbetid bliver overholdt, kan situationen vendes.

Hvad er et fælles checkkonto?
Hvad er en Diskretionære bekostning?
Hvad er en nostro-konto?
Hvilke typer konti er kvalificerede til FDIC dækning?
Hvad er Skifteretten?
Hvad er forskellen mellem et kredit historie og et Credit Score?
Hvordan kan jeg finde den bedste pris for Investment Property interesse?
Hvad er Amortisering?
Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er Hospitality Financial Management?

Leave a Reply

trade online