Hvad er en Money Market-konto?

For at forstå Money Market Konti og pengemarkedsforeninger, det hjælper at kende forskellen mellem de to, og til at forstå, hvad pengemarkedet er til at begynde med. Pengemarkedet er simpelthen et generisk navn, der anvendes til at beskrive markedet, hvori banker og andre finansielle institutioner låne, låne og handel penge, indskudsbeviser og andre finansielle instrumenter.

En Money Market konto er dybest set en premium-konto, eller en stor interesse opsparingskonto. Også kendt som en MMA, bør en Money Market konto ikke forveksles med en pengemarkedsfond. En Money Market Fund er en investeringsstrategi med større afkast end en premium opsparingskonto. En Money Market konto kan åbnes ganske enkelt på næsten enhver bank. De penge, du holder i en sådan konto vil blive investeret, men banken eller anden institution gør den investerende og indsamler tilbage.

Dine penge er normalt sat i investeringer såsom cd’er, eller indlånsbeviser, skatkammerbeviser, et kaldenavn for skatkammerbeviser, eller andre sikre finansielle instrumenter. Hver af disse er lav risiko, kortsigtede investeringer. Din belønning for at tillade den finansielle institution til at bruge dine penge er en præmie rente, en, der kan være op til dobbelt så høj som en typisk Passbook konto.

Ligesom andre bankkonti, er et Money Market konto fra banken forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) i op til $ 100.000. Selvom du måske finde, hvad der ligner en bedre aftale på et Money Market konto som udbydes af en stor virksomhed, skal du huske at FDIC ikke forsikre deres konti. Hvis selskabet filer konkurs, du mister dine penge.

Mens en Money Market konto gør et anstændigt investering med lav risiko, skal du huske, at fordi det er en investering, der er visse begrænsninger. Dine penge vil ikke være lige så likvide som det er i en almindelig opsparingskonto, og et Money Market konto normalt kræver et minimum indskud, samt et minimum balance. Mens du kan foretage udbetalinger fra et Money Market-konto, der er en grænse for, hvor mange du kan gøre i en måneds tid. Man kan ikke trække en mængde eller tilsammen af ​​beløb, der får din saldo til at gå under det minimum, uden sanktioner.

Hvad er forbrugsvarer?
Hvad er Situationsbestemt fattigdom?
Hvad er fortjenesteregnearket?
Hvad er Vendor Finansiering?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad Er Stakeholder Theory?
Hvad er et tab fremførselsberettigede?
Hvad er skattefri indtægt?
Hvordan minimerer jeg Derivatives Risk?
Hvad er en permanent Bond?
Hvad er en Special Purpose Vehicle?

Leave a Reply

trade online