Hvad er en Mortgage Bond?

En obligation svarer til en IOU. En investor køber en obligation fra et pengeinstitut til et fast beløb. Den finansielle institution dernæst lover at give pengene tilbage år fra denne dag med en lille procentdel af interesse føjet til den oprindelige værdi.

Når en person køber hus, han eller hun generelt skal låne penge fra en bank eller realkredit selskab. For at låne disse penge, skal den person underskrive et gældsbrev med angivelse han eller hun vil betale tilbage værdien af ​​lånet, plus en procentdel af interesse, som er optjent hver måned. Normalt et realkreditlån betaling spænder 15-30 år, og betales tilbage i månedlige installationer.

Til spørgsmål, disse lån, kan belåningsværdien virksomhed brug for at låne en stor sum penge fra en større finansiel institution. Den pant långiver tilbyder en række af realkreditlån aftaler på et enkelt engangsfradrag pakke til en finansiel institution, der udsteder en realkreditobligation til gengæld. Med en realkreditobligationer, køber større pengeinstitut pant aftalen fra pant långiver og modtager låntagers månedlige betaling i bytte. Den realkreditobligation Processen hjælper pant långiver få de penge, det behov, mens de større finansielle institution tjener ekstra penge ved at modtage den månedlige betaling fra låntager.

I de fleste tilfælde er en realkreditobligation en win-win situation for både finansielle institutioner. Den seneste stigning i værdien af ​​boliger, dog har givet anledning til nogle problemer med realkreditobligationer arrangement. Fordi hjem blev stiger i værdi, realkreditinstitutter, der er udstedt lån til folk, der ikke var den ideelle kandidater. Som sådan boligejerne standard på flere lån, og værdien af ​​boliger niveauer ud, kan realkreditobligationer være mere værd end værdien af ​​huset.

Hvis låntager misligholder på realkreditlån, er tabet videre til den finansielle institution, der har udstedt realkreditobligationer. At genvinde de penge tabes fra realkreditobligationer, kan den finansielle institution, der har udstedt realkreditobligationer videresælge huset. Dette kan stadig resultere i et tab af penge, hvis realkreditobligation er mere værd end hjemme.

Hvad er clearede midler?
Hvordan jeg Lavere min mobiltelefon Bill?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management gebyrer?
Hvad er de forskellige typer af Small Business Insurance?
Hvad er UCC Insurance?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er et marked Korrektion?
Hvad er fordele og ulemper ved Gold aktier?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er Bogholderi?
Hvad er en skatterevision?

Leave a Reply

trade online