Hvad er en No-Limit Credit Card?

En no-limit kreditkort til nogle cremen af ​​afgrøden i kreditkort. Navnet i sig selv er næsten selvforklarende. Der er ingen bruger hætte på en no-limit kreditkort, hvis du betaler dine regninger i tide. American Express eller Amex er formentlig den bedst kendte af de kreditkort til at tilbyde nogen udgifterne begrænsninger. Når de først gjorde det, var låntagere forventes at betale deres fulde balancer ved slutningen af ​​hver måned. Nu Amex ofte giver mulighed for fleksibel betaling, og de kan begrænse udgifterne, hvis betalingerne ikke er tilstrækkelige.

En række kreditkortselskaber nu tilbyde et no-limit kreditkort til folk med nær perfekt kredit, og med betydelige mængder af indkomst. Dette kan være en velsignelse eller en forbandelse, afhængigt af rente, og om hvordan omtanke du bruger kredit. På den ene side kan en stor uventet udgift let mødt med et no-limit kreditkort. Omvendt kan du rack op kæmpe regninger med ødsle og hensynsløs udgifter, i en meget kort periode.

En anden ulempe for no-limit kreditkort kan ikke være tydelig for de fleste mennesker, men det er noget bemærkes af organisationer som The Motley Fool, som er ekspert i mange spørgsmål om finansiering og investering. En del af din kredit score, omkring 30%, anser det beløb, du har lånt, og grænsen på dit nuværende kreditkort. Et no-limit kreditkort selskab kan indberette din grænse som $ 0, hvis du ikke har brugt kortet, eller de kan rapportere en maksimal grænse til rådighed for dig. De kan ikke, de er heller ikke forpligtet, til at rapportere tidspunkter, hvor du sætter tonsvis af udgifter på et kreditkort og derefter betalte dem væk.

Mens nogle virksomheder vil rapportere dine rettidig betaling og betalte beløb, andre blot rapporterer om en meget lav grænse. For eksempel hvis du brugte $ 100 US Dollars (USD), kan din grænse anses for $ 100 USD eller det kan blot blive rapporteret som nul. Du skal tjekke med et kreditkort virksomheden om, hvordan de rapporterer betalinger og begrænsninger på et no-limit kreditkort, før du får en. Nogle mennesker, der er samvittighedsfulde betaler sig deres kort ved udgangen af ​​hver måned lider store tab på deres kredit score, uden selv at vide det, hvis deres udgifter evne er normeret til nul, eller deres betalinger ikke tæller viser kreditværdighed.

Der er nogle andre grunde til et no-limit kreditkort måske ikke være din bedste satsning, selv om der er nogle gode grunde til at have en også. Du måske ikke ønsker et no-limit kortet, hvis du har problemer med at betale dine regninger eller hvis du betaler en højere rente for ubegrænset købekraft. Selvfølgelig kan det være fornuftigt at have en, især for en virksomhed, hvis du foretage de fleste af din virksomhed på kredit, betaler saldo ved udgangen af ​​hver måned. Det gør for temmelig let regnskab, og kan hjælpe dig med at bruge mere efter behov, hvis din virksomhed vokser.

Hvordan vælger jeg den bedste Investment Property Group?
Hvad er Transaction Cost Analysis?
Hvad er et pyramidespil?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er de skjulte omkostninger ved at eje et hjem?
Hvad er Skifteretten?
Hvad betyder Skin i Game Mean?
Hvad er en banklicens?
Hvad er Prospect Theory?
Hvordan indstiller jeg finansielle mål?

Leave a Reply

trade online