Hvad er en nød-salg?

Distress salg omfatter salg af aktiver, som skal finde sted på grund af forhold uden for kontrol af ejeren. Med en nød salg, er der behov for at sælge aktivet hurtigt, selv om det har at blive solgt med tab. Ideen er at generere anden form for afkast af aktivet, selv om det dækker ikke den aktuelle markedsværdi.

Et eksempel på et nødsignal salg på værdipapirmarkedet har til at gøre med udstedelsen af ​​et margin call. I tilfælde af at en sådan opfordring er udstedt, vil markedet for futures, aktier eller obligationer er forbundet med opkaldet er nødt til at blive solgt. De er højst sandsynligt ikke vil give det tilbage oprindeligt forestillede sig, som investoren har under disse omstændigheder.

En nød salg, at mange mennesker kan relatere til involverer fast ejendom. I tilfælde af, at privatøkonomi gennemgår en nedtur, kan boligejere ikke længere være i stand til at foretage afdrag på realkreditlån. For at forhindre afskærmning vil boligejeren aktivt at søge en køber til den ejendom, som enten kan kvalificere sig til at påtage sig de realkreditlån, eller købe ejendommen direkte for penge nok til at betale pant. I begge scenarier er boligejer højst usandsynligt, at modtage nogen penge, der er tæt på mængden af ​​egenkapitalen investeret i hjemmet.

Det centrale element i en nød salg er, at det haster associeret med transaktionen. Af en eller anden grund er det nødvendigt for at nå et salg hellere før end senere. Mens aktivet vil kunne generere et højere afkast, hvis holdt fast i en længere periode, ejeren ikke er i stand til at gøre det. For at afhjælpe den aktuelle faktorer, der gør salget nødvendigt, vil ejeren sælge aktivet med tab, og begynde at genopbygge hans eller hendes bank af aktiver på et senere tidspunkt. Heldigvis, den reducerede pris er forbundet med et presserende salg af denne art ofte tiltrækker købere, der gør det muligt at gennemføre et nødsignal salg hurtigt og med forholdsvis lethed.

Mens en nød salget foregår ofte på grund af ugunstige forhold, kan det endelige resultat af salget skal ses som en ny begyndelse. Går igennem med salget ikke reducerer aktiver, der indehaves af ejeren. På samme tid, som regel nød salg genererer nødvendige kapital for at gå på pension eller anden form for løbende gæld og dermed aflaste de finansielle stress i øjeblikket påvirker ejeren. Når de finansielle spørgsmål, der førte til nødstedte salg ikke længere behæfte den enkelte, bliver han eller hun fri til at begynde at genopbygge deres finansielle beholdninger.

Hvad er en bank-konto udlæg?
Hvad er en Obligationsindehaver?
Hvad er efterspørgsel på markedet?
Hvad er en Equity Index Fund?
Hvad er kontrol med likvide midler?
Hvad er en boligejer Insurance Premium?
Hvad er en rest modtageren?
Hvad der fungerer interesse?
Hvad er en fysisk aktiv?
Hvad er en Settlor?
Hvad er en sidelomme?

Leave a Reply

trade online