Hvad er en nominel værdi?

Også kendt som pålydende værdi eller bogførte værdi, nominel værdi er angivet en værdi af et aktiv, som det står i en bestemt periode i tide. Denne type af værdi identifikation bruges i mange forskellige applikationer, og kan relatere til de priser, der er forbundet med værdipapirer eller andre aktiver. I de fleste indstillinger, er den nominelle værdi forskellig fra den reelle værdi, som er værd af aktivet justeres af hensyn til inflationen.

Med investeringen aktivitet, er den nominelle værdi sommetider identificeret som den pålydende værdi. I denne applikation, vedrører udtrykket til den valuta værdien af ​​en sikkerhed baseret på den pris, som det udstedende selskab har fastlagt for aktivet. Det har intet at gøre med, hvad der opfattes som markedsværdien af ​​sikkerheden. En undtagelse ville være med en obligationsudstedelse, hvor købsprisen er sat af udsteder til en lavere pris end den pålydende værdi, på grund af det faktum, at obligationen vil være værd at den pålydende værdi på det tidspunkt, hvor instrumentet modnes.

Med alle situationer, hvor en fast indkomst sikkerhed, er den nominelle værdi forventes at blive identificeret som den pålydende værdi. Her er den nominelle værdi repræsenterer, hvad der sikkerhed er værd på den dag i dag. Hvis værdipapiret har tjent en vis form for realafkast siden købet, vil denne værdi være mere end købsprisen. I situationer, hvor sikkerheden er handlet til en lavere pris per enhed end på det tidspunkt, den blev købt, da den nominelle værdi i dag er mindre end den oprindelige købspris.

Andre udtryk kan anvendes i stedet for pålydende værdi, afhængigt af indstillingen. Når der henvises til værdien af ​​kapitalgoder, er den nominelle værdi, ofte kaldet den bogførte værdi. Dette er ofte ses i de benyttede autobranchen, hvor købere og sælgere både vil være mindre optaget af, hvad køretøjet oprindeligt omkostningerne, og mere fokuseret på, hvad der anses for en værdi af køretøjet på nuværende tidspunkt.

Identificering af den nominelle værdi er ofte nyttige i at det tjener som grundlag for beregning af den reelle værdi af et aktiv. For eksempel, at et aktiv sælges for $ 500,00 dollar (USD) i 1995 under forudsætning af, og ikke har undergået afskrivninger, vil det være muligt at justere dette tal ved at give mulighed for inflation og bestemme, at aktivets reelle værdi i 2005, 2006, eller noget år andre end i 1995. Ud fra dette perspektiv, der er den nominelle pris eller værdi, ses som den faktor, der etablerede det, der betragtes som standard eller udgangspunkt for at identificere den reelle værdi af et aktiv på noget andet tidspunkt.

Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er Fordele ved kontrol af regnskaber?
Hvad er købekraft?
Hvad er en indadgående investeringer?
Hvad er købekraft?
Hvad er det bedste tip til at investere i obligationer?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund Management Virksomhed?
Hvad er et checkhæfte register?
Hvad er en Kompenserende Balance?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvordan vælger jeg et High Yield indlånsbevis?

Leave a Reply

trade online