Hvad er en non-profit Endowment?

En non-profit begavelse er en fond, der består af donationer, såsom kontanter, aktier og andre lignende typer af aktiver. Typisk fremtid begavelse er sikret, fordi princippet forbliver uberørt. Aktiver trukket fra gevinster skal være veldokumenteret, og begrundelsen støttes tilstrækkeligt.

Mange organisationer vil endda begrænse, hvor meget der er trukket ud fra de tilgængelige midler i en non-profit begavelse for at gøre det muligt for begavelse til at vokse så meget som muligt. Ofte kontante donationer vil blive investeret godt. Samlet set, er fonden tænkt som en langsigtet investering, der sikrer den finansielle sundhed i organisationen.

Donationer til en non-profit begavelse kan variere, afhængigt af behovene i organisationen og hvilke typer af donorer det tiltrækker. En fond med mange velhavende bidragsydere vil være tilbøjelige til at bestå af flere gaver af aktier, obligationer og andre investerede kapital, foruden store gaver i form af kontanter. Organisationer, der har tendens til at blive støttet primært af den almindelige befolkning vil være mere tilbøjelige til at have en højere procentdel af kontante donationer og i mere beskedne beløb. Mange forekomster består af en kombination af de to.

En non-profit begavelse kan især være nyttigt at en organisation, der er forholdsvis nye. Denne form for økonomisk ressource kan sikre, at non-profit holder længe nok til at sikre en god base af regelmæssige bidragydere og andre økonomiske ressourcer. En begavelse øger også offentlighedens tillid til levetiden af ​​organisationen, og dermed tilskynde flere donationer.

Hvor meget til at sætte ind i en non-profit begavelse, og selv om du vil have en på alle kan være en kompliceret beslutning for en organisation. Mens en sådan fond kan øge stabiliteten i en non-profit, kan det også true det økonomisk på andre måder. Potentielle donorer kan vælge en organisation uden en gave i løbet af en, der har en, fordi af den opfattelse, at sidstnævnte gruppe ikke har så stort et behov for midler. Donorer kan også være kritisk over for mindre etablerede eller mindre organisationer med donationer, fordi ikke alle tilgængelige midler bliver anvendt direkte til dets mål.

Alle finansielle poster, som vedrører en non-profit begavelse skal stilles til rådighed for offentligheden. Hver debet og kredit anvendes til fonden skal underbygges med en acceptabel årsag til transaktion. Organisationen skal også gøre det klart, at formålet med begavelse, hvordan det er at blive kørt, og af hvem. Disse krav har til formål at bidrage til at bevare integriteten og lovligheden af ​​fonden.

Hvad er en blackout periode?
Hvad er et depositum Note?
Hvad er netto renteomkostninger?
Hvad er en skat Roll?
Hvad er en Capital-konto?
Hvad er nogle gode fundraising idéer?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Supplies?
Hvad er lønberegning?
Hvad er et skattemæssigt underskud Tilbageførsel?
Hvad er kvartalsvise Anslået moms?
Hvad er de forskellige typer af Building Society lån?

Leave a Reply

trade online