Hvad er en nostro-konto?

En nostro-konto er en specifik betegnelse for en type af bank-konto, der viser, hvem ejeren af ​​kapital. Som en del af den finansielle jargon fælles for banksektoren, er bankerne begyndt at bruge udtrykket “nostro” og “Vostro” til at skelne mellem forskellige typer af konti. En nostro-konto hører til den part, der holder styr på det. En Vostro konto er en konto, hvor penge bliver afholdt af en ekstern part. Disse sondringer hjælpe banker og andre finansielle indehavere holde styr på, hvad der skyldes en investor eller indskyder.

Et eksempel på en nostro-konto er, når en bank kunde sætter hans eller hendes penge i en bank. Banken er derefter holde pengene til kunden. Kunden kan kalde det hensyn til en nostro-konto, fordi de ejer pengene på kontoen. Banken kalder det en Vostro-konto, fordi det er kundens penge, at banken holder.

Dem, der forsøger at forstå forskellen mellem nostro og Vostro-konti kan drage fordel af en forståelse af, hvad disse ord betyder. I European romanske sprog, betyder de “vores” og “venlig” hhv. På spansk, for eksempel, “vores” kan oversættes til “Nuestra” og “venlig” oversættes til “vuestra.” På italiensk betyder ordet “nostro« eller »Nostra” vores, som i mafiaen udtrykket “Cosa Nostra”, som kan oversættes til “vores ting.”

Kort sagt, hvis nogen refererer til en nostro-konto er de refererer til en konto, som de ejer. Hvis en bank eller en anden part refererer til en Vostro-konto, at der er en konto, der omfatter indskud af andre, at banken holder på deres vegne. Begge disse konti er typer af korrespondentkonti, hvor to parter er enige om de tjenester, som den part, der hovedstaden.

Udover de situationer, hvor bankerne har penge til individuelle kunder, kan en nostro-konto være nyttigt i Forex valuta handel, eller i interbank-situationer. Interbankindskud kan omfatte ændring af penge i fremmed valuta betegnelser for forskellige finansielle formål. I de nationale eller regionale markeder, afspejler en Interbank Offered Rate en førsteklasses udlånsrente mellem bankerne. Disse satser er ofte bruges til at bestemme rente på forskellige konti, som føres af tredjemand eller Vostro konti. De kigger på Vostro konti kan forsøge at regne ud, hvad interesse skyldes, at kontohaveren eller hvilke begrænsninger der er i den økonomiske aftale mellem de to parter.

Hvad er Market målretning?
Hvad er de bedste tips til at være en tarvelig mor?
Hvad er en 401K?
Hvad er en boligejer Insurance Premium?
Hvad er afledte finansielle instrumenter?
Hvad er en skat salg?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvad er en delindeks?
Hvad er Volatilitet derivater?
Hvad er den offentlige ansvarsforsikring Market?
Hvad er en Posteriort Sandsynlighed?

Leave a Reply

trade online