Hvad er en notar?

En notar (også kaldet en notar eller en offentlig notar) er en person autoriseret af statslige eller lokale myndigheder til officielt vidne underskrifter på juridiske dokumenter, indsamle edsaflæggelse og administrere eder. En notar bruger en prægning værktøj til at kontrollere hans eller hendes tilstedeværelse på det tidspunkt, hvor dokumenterne blev underskrevet. De fleste stater udstede et unikt identifikationsnummer for hver notarius publicus for at forhindre misbrug af embosser.

En advokat eller en anden offentlig person kan gives notar status, men ingen juridisk uddannelse er forpligtet til at søge stillingen. Visse juridiske dokumenter, der kræves for at være ‘notarized «for at blive anerkendt i retten, så en notar tilbringer det meste af hans eller hendes tid på at iagttage rutine signaturer. Fordi identiteter er kritiske, kan en notar også tilbringe noget tid på at finde navnene på de involverede parter i underskrivelsen. Generelt alle parter give anden form for officiel identifikation (kørekort, fødselsattest, pas, osv.), for at notarius publicus til at føle sig tryg ved bekræfter signaturer.

En notar kan opkræve et symbolsk gebyr for hans eller hendes ydelser, men dette gebyr kan ikke ses som overdrevne. Et stort advokatfirma eller en regering kontor kan have behov for en fuldtids notar, men det er mere almindeligt for licens notarer at tilbyde en række andre tjenester. Hvis ejeren af ​​en lokal købmand sker for at være en certificeret notar, for eksempel, kan han eller hun lovligt skrive et tegn om, at notaren tjenester er tilgængelige.

Én misforståelse om en notar, er, at hans eller hendes officielle underskrift og / eller prægning stempel automatisk gør et dokument ‘sande og lovlige “. Sandheden er, en notar kan ikke give juridisk rådgivning til nogen, medmindre han eller hun også sker for at være en autoriseret advokat. Hvad en notar gør, er at overvære underskrivelsen af ​​dokumenter og bede hver fest for en svoren ed om autenticitet. Selve dokumentet kunne stadig blive erklæret ulovlig eller ikke kan håndhæves senere i retssager. En notar kan kun bevidne identiteten af ​​de underskrivere, og deres egne bekræftelser af autenticitet på tidspunktet for notarization.

Processen med at blive en notar varierer fra stat til stat. Nogle stater ansøgerne tage en proctored test på politikker og procedurer inden certificeringen. Andre giver alle over 18 år med kun en dags ophold til at anvende, så længe lokale referencer kan rekvireres. Der findes nationale organisationer, som fører tilsyn med notar erhverv, men deltagelse i disse grupper er frivillig. Generelt bør en notar kandidat har en høj grad af integritet og respekt for den juridiske proces. Flere organisationer tilbyder kurser om de juridiske og sociale aspekter af at blive en notar. Notarer kan ikke diskriminere på baggrund af race, køn, tro eller religion, for eksempel. En notar kan afvise en klient, hvis mistanke om svig eller identifikation ikke kan verificeres.

Hvad er en udtrykkelig Kontrakt?
Hvad er en aktuel Ratio?
Hvad er en Undervisningen Tax Credit?
Hvad er Over-Diversificering?
Hvad er et valutasymbol?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF Broker?
Hvordan laver jeg en online indbetaling?
Hvad er finansiel risiko?
Hvad er Tax Lien Investering?
Hvad er en Kapitalgevinster Udbytte?
Hvad skal Investment Management Companies Do?

Leave a Reply

trade online