Hvad er en Notice of Assessment?

En meddelelse om vurdering er en erklæring, der er udarbejdet og sendt til modtagere, der giver en detaljeret oversigt over det element, der vurderes, såvel som sin værdi. Andre detaljer er inkluderet, baseret på karakteren af ​​den virksomhed, som foretager vurderingen, og eventuelle opfølgende handlinger på den del af tilberedningsvirksomheden eller modtageren, der skal finde sted på et senere tidspunkt. Skat agenturer på både lokale og føderale niveau kan udstede en årsopgørelse af denne type. Udsagn af denne type kan indebære en vurdering af indkomst skyldte skatter, den vurderede værdi af jord og den deraf følgende afgift, der skyldes, eller afgifter, der forfalder på forskellige typer af opsparings-og pensionsordninger.

En af de mest almindelige anvendelser af en meddelelse om vurdering har at gøre med at anmelde grundejere af de nyeste resultater af en kommunal eller amt assessor vedrørende værdien af ​​de afholdte ejendom. Den nøjagtige udformning af dokumentet vil variere, baseret på lokale love og regler. Næsten enhver meddelelse om denne type vil omfatte løbende vurderet værdien af ​​ejendommen som en bestemt dato i det seneste kalenderår, den nuværende skatteprocent, der anvendes, eventuelle særlige klassifikationer, at afgiften agentur bruger til at klassificere ejendommen, og mængden af ​​skyldige skatter. Typisk er der en forfaldsdato for betaling af skatter afspejles også på skiltet detalje. Denne meddelelse kan være ledsaget af en faktura eller endda stedet for den faktura, afhængigt af lokale skik.

Skat agenturer også benytte en meddelelse om vurdering, til at anmelde skatteyderne i eventuelle udestående skatter, der i øjeblikket grund. I mange nationer, er bekendtgørelsen udarbejdet og sendes til skatteyderne kort efter den årlige skat-arkivering sæson har indgået. Typisk er det kun skatteydere, der skylder tilbage skatter vil modtage denne form for varsel, selv om nogle af de nationale skatte-agenturer, som giver denne formular til at enhver skatteyder efter anmodning, selv om vurderingen i øjeblikket viser en saldo på nul på grund. Når det er tilfældet, vil vurderingen viser betaling for den betragtede periode, samt eventuelle tilbagebetalinger, at agenturet kan få udstedt til skatteyderen.

En meddelelse om vurderingen kan også udstedes for at vise status for nogle typer af registrerede pensionsordningen eller anden form for pensionering program. Ofte er det dokument, udstedt af et føderalt agentur, selv om staten eller provinser ligeledes kan udstede denne type bekendtgørelse for skatteyderne med aktiv pensionskonti. For eksempel er brugen af ​​meddelelse om vurdering almindelig i nationen af ​​Canada, der giver oplysninger om størrelsen af ​​bidragene, at skatteyderne kan gøre til en registreret pensionsopsparinger plan eller RRSP, samt en registreret pensionsordning eller RPP.

Hvad er foreløbige udgifter?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management Software?
Hvad er en anslået selvangivelse?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er en tilsvarende årlig Annuity?
Hvad er Financial Action Task Force om hvidvaskning af penge?
Hvordan jeg Lavere min mobiltelefon Bill?
Hvad er kaution?
Hvad er en Security Trustee?
Hvad er de bedste måder til at kontrollere udgifterne?

Leave a Reply

trade online