Hvad er en obligation indenture?

En obligation indenture er en del af processen med at købe og sælge obligationer, og den giver mulighed for at formulere de vilkår og betingelser for transaktionen. Specifikationerne gives inden obligationen indenture definerer ansvar og forpligtelser for sælger såvel som for køberen. Dette juridiske dokument kan også kaldes en gerning af tillid eller tillid indenture.

Typer af oplysninger

Meget af den information, der er indeholdt i obligationen indenture har at gøre med beskrivelsen af ​​obligationen og salg information, som er relateret til obligationen. Udstederen af ​​en obligation vil bruge indenture til at beskrive form af obligationen, og beskrivelsen vil omfatte nok detaljer om udstederen og obligationen kurator for interesserede investorer til forskning baggrunden for obligationsudstedelsen. I teksten af ​​obligationen indenture, er der typisk også er de specifikke oplysninger om tilbagebetaling tidsplan, der vil blive forvaltet af obligationen kurator. Dette er for at sikre, at den obligationsejeren har en klar idé om, hvornår man skal forvente rentebetalinger, samt hvem der skal kontaktes, hvis han eller hun har spørgsmål eller bekymringer.

Andre vigtige oplysninger i teksten af ​​obligationen indenture omfatter udløbsdatoen på obligationen, den rente, der skal betales til obligationsejeren og enhver kalde bestemmelser eller beskyttende pagter, der er udvidet i henhold til betingelserne i aftalen. Hvis nogen form for sikkerhed er involveret i salg af obligationen, vil dette dokument skal du notere de aktiver, der er pantsat. Det vil også angive det forhold, at skulle finde sted, for at sikkerhedsstillelsen for at ændre ejerskabet.

Sprog og Terminologi

Som et dokument, der er designet til at sikre, at både obligationsudstederen og køber og sælger har en klar forståelse af vilkårene for transaktionen, generelt obligationen indenture beskæftiger en forholdsvis nem-at-læse format. Selve teksten vil indeholde juridiske termer, der kræves af lovgivningen i den retskreds, hvor salget finder sted, men obligationen indenture tendens til at følge et logisk mønster med at identificere de vilkår. Dette gør teksten af ​​obligationen indenture tilgængeligt for stort set alle, især nye investorer, som måske ikke er fortrolige med eller helt komfortable med dokumenter, der indeholder en stor del af den finansielle terminologi.

Hvad er en Fodbold Fundraiser?
Hvad er ufuldstændig konkurrence?
Hvad er Divesture?
Hvad er en simpel forrentet lån?
Hvad er MACD?
Hvad er fordele og ulemper ved at købe en Skifteretten House?
Hvad er en remburs?
Har min Credit Score Drop Når en kredit rapport er anmodet om?
Hvordan jeg Dispute et lovforslag?
Hvad er en barselsydelse?
Hvad er en underfinansieret Pension Plan?

Leave a Reply

trade online