Hvad er en økonomisk enhed?

En økonomisk enhed er en enhed, adskilt fra alle andre virksomheder – hvad enten enkeltperson eller en virksomhed – der har nogle finansielle aktiviteter. Udtrykket stammer fra regnskaber som mange nationale regnskabsstandarder definere enheder baseret på økonomiske eller finansiel aktivitet udøves af firmaet. En ordentlig økonomisk enhed vil have til at adskille sine transaktioner fra de personer i virksomheden, såsom ejere eller ledere. Blanding af transaktioner mellem flere enheder kan resultere i alvorlige juridiske implikationer og skadelige sanktioner, der opkræves af offentlige institutioner.

Nationale regnskabsstandarder typisk diktere et par forskellige formularer, som kan udgøre en økonomisk enhed. De mest almindelige former kan nævnes en enkeltmandsvirksomhed, partnerskab, og selskabsskat. Hver enkelt har specifikke egenskaber, at sætte dem fra hinanden.

En virksomhed formular resultater, når en person starter en virksomhed og driver det gennem hans egen evne til at arbejde og skabe værdi. Under hvert forretningsområde form, skal de enkelte holde alle transaktioner fra virksomheden adskilt fra personlige transaktioner. Virksomheden vil resultere i en selvstændig økonomisk enhed, der har sin egen spores aktivitet, og vil ofte være ansvarlig for afgifter og andre gebyrer i forbindelse med sin virksomhed handlinger.

Den økonomiske enhed koncept gælder også for den offentlige sektor enheder og statslige organer. Hvert kontor skal fungere under sin egen vejledning og holde transaktioner adskilt fra andre agenturer eller de forskellige niveauer af regeringen, som føderale, statslige eller lokale kommuner. Regeringen enheder er vigtige, fordi de midler modtaget fra skatteyderne ofte er beregnet til specifik anvendelse. Sammenblanding fonde vil ofte resultere i betydelige revisioner fra vagthund grupper som misbrug af statens midler er ofte et alvorligt problem. Korruptionsanklager er mulige, hvis en tjenestemand i en styrelse misbruger eller misbruge midler.

Virksomheder, der opererer under fusioner og opkøb også skal fungere inden for den økonomiske enhed koncept. Korrekt tegner sig for transaktioner mellem disse nært beslægtede selskaber er nødvendig for at undgå en undersøgelse foretaget af regeringen. For eksempel kan en virksomhed, der blot hedder det er en investering i et andet selskab ikke ses som kontrollerer de øvrige forretningsområder. Lede et andet selskab handlinger resulterer i en kontrollerende interesse, og kan ændre dynamikken i den økonomiske enheds-princippet. Den regnskabsmæssige proces er forskellig for de selskaber, med bestemmende indflydelse og kan ændre den skattemæssige struktur for de to selskaber. Krænke dette princip kan også resultere i et større undersøgelse, der resulterer i sanktioner og reducerer kapital i hvert selskab.

Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er en Core Fixed Income-strategi?
Hvad er en regressiv skat?
Hvad er de forskellige typer af Psykiatrisk Insurance?
I økonomi, er hvad en bailout?
Hvad er et forsikringskrav?
Hvordan vælger jeg de bedste investeringer?
Hvad er en nøglefærdig løsning?
Hvad er en forhandlinger enhed?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading strategi?
Hvad er en debetnota?

Leave a Reply

trade online