Hvad er en omsætningshastighed?

I forhold til omsætningen er en proces at måle det antal gange, som bedrifter er solgt inden for en bestemt periode. Generelt er en omsætningshastighed beregnet til at dække enten for et kalenderår eller en periode, der omfatter tolv på hinanden følgende kalendermåneder. Den samme formel kan anvendes til at vurdere kortere eller længere perioder.

En i forhold til omsætningen er normalt forbundet med aktiviteten af ​​en gensidig fond konto. Hovedidéen er at bestemme den procentvise andel af aktiver, der sælges eller vendes inden for den tidsperiode citeret. Mens en vis mængde af omsætningen ventes med enhver gruppe af gensidige fonde, investorer generelt kigge efter fonde, der oplever en forholdsvis lav procentdel af omsætningen.

Den nemmeste måde at forstå en omsætningshastighed er at evaluere salgsaktiviteter løbet af et kalenderår. Den 1. januar i et givet år, har en given investeringsforening en opgørelse på 200 aktier. I løbet af året, er 150 af disse lagre sælges og 150 forskellige bestande er købt. I slutningen af ​​året, stadig fonden indeholder det samme antal aktier og på overfladen ser sund. Men omsætningen ratio for året er på 75%.

Når omsætningen ratio for en gensidig fond ser ud til at være lidt høj, investorer gøre klogt i at undersøge grundene til, at omsætningen ikke var lavere. Der er ofte legitime grunde til at sælge aktiviteten i fonden var højere end et acceptabelt niveau. Dette kan omfatte skift i økonomien eller politiske situationer, der havde en negativ indvirkning på de bestande, der var i sidste ende solgt. Det er således ikke korrekt at antage, at en høj omsætningshastighed automatisk betyder, at fonden er ustabilt, eller er det ikke behandles korrekt.

Som med mange indikatorer, tjener beregningen af ​​en omsætning på forhold som et referencepunkt for investoren. En i forhold til omsætningen, der betragtes som rimeligt indikerer en investering situation, der er stabil og værd at overveje. Samtidig bør en gensidig fond, som indebærer en høj omsætningshastighed for flere på hinanden følgende perioder blive undersøgt til bunds, før investeringen finder sted. Mens årsagerne til det høje aktivitetsniveau for at sælge kan være uskyldig, kan et usædvanligt del af omsætningen, viser også tilstedeværelsen af ​​faktorer, der ville have negativ indflydelse på investor.

Hvad er en hybrid økonomi?
Hvad er kilden til a-kasserne?
Hvad der er obligatorisk sygeforsikring?
Hvad er et hus konto?
Hvad er et revisionsudvalg?
Hvad er de forskellige typer af Naturgas Investments?
Hvad er de bedste tips til refinansiering anden realkreditlån?
Hvad er Capital Rationering?
Hvad er en foretrukken ETF?
Hvordan vælger jeg den bedste Microfinance Fund?
Hvilke faktorer påvirker en ejendomsmæglers Kommissionen?

Leave a Reply

trade online