Hvad er en online Investment Portfolio?

I at investere, er en portefølje en samling af forskellige aktiver en enkelt investor ejer på et givent tidspunkt. Porteføljer vokse og ændre som investorer køber og handel bestande, obligationer, investeringsforeninger og andre instrumenter. Traditionelt blev porteføljer holdt i hårdt kopiere filer og bestille optegnelser. De fleste investeringer filer gemmes elektronisk nu, og mange er tilgængelige for investorer online. Udtrykket “online investeringsportefølje” er mest almindeligt anvendte til at beskrive en investors portefølje, som det kan ses og styres via internettet.

Det meste af tiden, er aktier og andre investeringsaktiver købt gennem investeringer mæglere. En af de måder mæglere adskiller sig selv og tiltrække virksomheder er grundig rækken af ​​client-side tjenester, de tilbyder. Stigende grad mulighed for at styre en online investeringsportefølje er en funktion, brokerages fremme. En online investeringsportefølje i denne sammenhæng fungerer stort set som et online banking-program. Klienter er tildelt et brugernavn, og vælge en adgangskode, der giver dem adgang til deres online investering websted, som regel i form af en personlig konto hjemmeside.

Hjemmesiden viser ofte oplysninger om alle de investors beholdning, herunder op-to-the-minutters stiger eller falder i konto værdi. Overvågning af aktiver online kan levere meget mere rettidige oplysninger, end man kunne skaffe venter på en tilsendt kontoudtog. Web-baserede konti, også har som regel et sted for investorer til at omarrangere deres investeringer – købe og sælge aktier, for eksempel, eller flytte midler fra pengemarkedet konti til andre instrumenter, ligesom pensionsordninger – med lidt mere end et klik med musen. Det meste af tiden, den adgangskode og brugernavn krav på den forreste ende af online investeringsporteføljen log-on proces anses for tilstrækkelig godkendelse til at give brugerne mulighed for at manipulere og ændre aktiver, uden at tale med nogen mæglervirksomhed repræsentanter.

Online investeringsportefølje ledelse kan være en reel velsignelse for travle investorer, der ønsker at bo på toppen af ​​tendenser og foretage investeringer, ændringer, der vil holde trit med den hurtige fleste markedsdeltagere skift. Konti kan ofte få adgang til online ikke bare gennem computere, men også gennem web-aktiverede mobiltelefoner og tabletter. Investering for mange er blevet en virkelig mobil bestræbelse.

Med denne mobilitet, risiko, dog. Så bekvemt som online investment management kan være, chancerne for, at en konto, kan bringes i fare online er som regel langt større end chancerne for lignende kompromis i papirudgaven af ​​verden. Risikoen for fejl og forhastede beslutninger kan også være en ulempe for online investering, afhængigt af investor. De fleste account managers kan tage fantastiske forholdsregler for at sikre en konto troskab, og at advare investorer, når de er ved at foretage ændringer i deres investeringer eller kontoindstillinger. Nogle lande, herunder USA, har regler for, hvordan brokerages skal henvende sig online investeringsportefølje tjenester.

Ingen investere portefølje strategi er helt idiotsikker. Ikke desto mindre bruger internettet til at styre og gennemføre investeringer er en tendens, der ikke synes at forsvinde. En online investeringsportefølje kan være en god måde for en investor at blive aktivt involveret i forvalter aktiver, men online investering skal indgås med en forståelse af de risici og mulige faldgruber.

Hvordan vælger jeg den bedste Aerobic Insurance?
Hvad er offentlige sektor Banking?
Hvad er manglende forsikring?
Hvad er Køb Money Sikkerhed interesse?
Hvad er Ejendomsskat?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er Kvantitative Trading?
Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?
Hvad er General Ledger Koder?
Hvad betyder en division af pensioner og ydelser Do?
Hvad er en multiple-Step Resultatopgørelse?

Leave a Reply

trade online