Hvad er en online kontoudskrift?

Mange enkeltpersoner vælger at få adgang til en online bank erklæring som et alternativ til at have det sendt til dem. Den indeholder de samme oplysninger om transaktioner, som kopien de fleste finansielle institutioner giver, men kunderne kan se det over internettet, når de vil. Alle transaktioner, herunder indlån og debet, vises i en nem-at-læse format. En af fordelene ved at hente en online kontoudtog er, at det kan tilgås hurtigt og nemt fra enhver computer ved at besøge et sikkert websted og skrive i brugernavn og kodeord tildelt kontoen.

En online kontoudtog udelukker behovet for en finansiel institution om at fremsende papirkopier. Kunden er derfor ikke behøver at bekymre sig om mistede mail, der indeholder personlige kontooplysninger. Dette er især vigtigt for personer, for hvem privatliv er en stor bekymring.

Når folk får papir eksemplarer i den mail, de normalt enten sønderdele eller arkivere dem. En online kontoudtog kan udskrives, hvis kunden ønsker, selv om det ikke er nødvendigt. I stedet kan redegøre registreringer gemmes i en hjemme computer så enkeltpersoner kan referere tilbage til dem senere. Hvis nogen glemmer at gemme den, eller ved et uheld sletter filen, erklæringer fra de foregående måneder kan normalt få adgang med et par klik med musen på bankens hjemmeside.

Ud over den bekvemmelighed en online bank erklæring skal, er det også mere miljøvenlig, fordi den producerer mindre affald. Det er også mere økonomisk også. Den finansielle institution er stand til at spare penge på papir og porto og kan videregive besparelserne til kontohavere. Faktisk oplade nogle banker kunder et gebyr, hvis månedlige papir kopier ønskes.

Ved slutningen af ​​hver måned, som regel finansielle institutioner sende e-mails til kunderne lade dem vide, hvornår deres online kontoudtog er tilgængelige. Dette er dybest set gjort som en påmindelse, men det er ikke altid nødvendigt at vente på disse meddelelser. På ethvert tidspunkt i måneden, kan en individuel logge ind på hans konto og se up-to-date transaktions informationer.

For det meste, er en online kontoudtog sikker, men det er vigtigt for kontohaverne at huske at logge ud af bank-system i slutningen af ​​hver session. Dette er et afgørende skridt, når folk bruger computere, der deles af andre. Mens de fleste finansielle institutioner automatisk vil lukke et bank-session på internettet efter en periode med inaktivitet, kan der stadig være tid til en anden bruger adgang til kontoen, hvis den ikke er lukket korrekt.

Hvad er Stock derivater?
Hvad er Effektiv Call?
Hvad er intellektuel Ejendomsvurdering?
Hvad er aktionær Analyse?
Hvad er en usikrede lån?
Hvad er Core Capital?
Hvad er langsigtede aktiver?
Hvad er ansvar Regnskab?
Hvad er en offshore bankkonto?
Hvad er en Estate Sale?
Hvad er Fonden derivater?

Leave a Reply

trade online