Hvad er en online pengeoverførsel?

Udtrykket “online pengeoverførsel” beskriver en af ​​mange penge udvekslinger eller betalinger via internettet. Når en vælger til at betale en regning online, flytter penge fra en netbank-konto til en anden, eller betaler for varer eller tjenesteydelser med elektroniske midler, har en online overførsel af midler fandt sted. Overførsel af penge online leveres med en række af fordele og risici.

En online overførsel af midler er undertiden også kaldet en elektronisk pengeoverførsel eller en elektronisk pengeoverførsel. Den egenskab af online eller elektronisk pengeoverførsel er, at pengene er overført gennem en række edb-kommandoer. Pengene kernen i alle online-overførsel af midler transaktionen er fysisk placeret på ét sted, men fordelen ved en online overførsel er, at pengene kan flyttes og manipuleres via en edb-konto fra stort set overalt. En bank protektor behøver ikke at besøge en bankfilial til at foretage en indbetaling eller skrive og sende en check til at betale for et lovforslag, hvis institutionerne deltage i online-overførsel af midler programmer.

De fleste finansielle institutioner rundt om i verden tilbyder mulighed for netbank, som giver bankkunderne til at logge ind på deres konti online. En af fordelene ved at bruge internettet til at styre bank-konti og andre finansielle porteføljer er evnen til at overføre og flytte fonde med lidt mere end et klik med musen. De fleste online banking programmer ikke kun muligt for kunderne at se deres penge, men også til at interagere med deres penge.

Online overførsler af midler er almindeligt anvendt til at overføre penge fra én bankkonto til en anden, for eksempel fra opsparing til at kontrollere, eller fra en forælder konto til et barns. De kan bruges til at foretage online-køb, eller at geninvestere midler fra en bestand eller obligationsbeholdning ind i en anden. Når henrettet, overførsel af penge at tage øjeblikkelig virkning, selvom det kan tage flere dage for pengene til fysisk proces fra én konto til en anden.

Internet-baserede overførsler kan også bruges til at overføre eller modtage penge fra en bankkonto til en tredjeparts-agentur. Mange regeringer har oprettet online pengeoverførsel protokoller for betaling og opkrævning af skatter. Ligeledes mange forsyningsvirksomheder og teleselskaber tillader – og ofte tilskynde – kunderne til at betale deres regninger via elektroniske pengeoverførsler.

Ved hjælp af en online overførsel af midler til at betale regninger har både fordele og risici. Betalinger, der foretages online kan normalt sættes op som tilbagevendende, hvilket betyder, at kunderne ikke normalt har til at huske at betale deres regninger. Online overførsler også eliminerer behovet for at e-mail papir regninger, som mange hævder er en fordel for miljøet. Når en kreditor har fået tilladelse til at elektronisk fjerne penge fra en konto, kan det være svært at bestride regninger skyldige eller beløb, dog, og nogle online pengeoverførsel brugere har rapporteret om problemer med at få de overførsler, til at stoppe, når ydelser er blevet opsagt, eller når en kunde er flyttet.

Sikkerhed er også et problem for mange mennesker, når de overvejer, om de vil deltage i online-overførsel af midler aktiviteter. Banklovgivning i de fleste lande sæt strenge sikkerhedsbestemmelser på alle aktiviteter, der omfatter elektronisk overførsel af penge til at forhindre uautoriseret adgang og svigagtig overførsler. De fleste programmer er meget sikker, og banksektoren har generelt haft stor succes med online overførsel af midler programmer. Som med enhver finansiel transaktion, er der dog risiko for tab eller fejlen. Selvom at bruge internettet til at håndtere forskellige konti er ofte enkle, betyder, at enkelhed ikke fjerne behovet for at være på vagt og proaktiv om, hvor pengene er, og om regnskaberne er balancering korrekt.

Hvad er de forskellige områder af Asset Management?
Hvad er fordele og ulemper for Familie-lån?
Hvad er en tankless Vandvarmer Tax Credit?
Hvad er en term Premium?
Hvad er ETF gebyrer?
Har alle stater har en stat indkomstskat?
Hvad er en Trust Fund?
Hvad er et finansieringsselskab Charge?
Hvad er Emergency medicinsk evakuering Insurance?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvad er en Credit Line?

Leave a Reply

trade online