Hvad er en opgørelse Reserve?

En opgørelse Reserven er en type postering, der hjælper at identificere mængden af ​​fradraget, som hævdes på fortegnelserne aktiver, der har undergået en vis mængde af afskrivninger eller forringelse, eller anses for forældede i forhold til driften af ​​virksomheden. Ideen med denne type postering er at give mulighed for, at nogle aktiver, der forbliver i opgørelsen ikke længere kunne sælges til en kurs, som ville dække den oprindelige købspris. Brug af denne type post er i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper, og bruges af mange forskellige typer af virksomheder.

Brugen af ​​en opgørelse reserven er muligt med stort set alle opgørelse model. Punktet kan gøres om driften af ​​opgørelsen er baseret på en first-in-first-out eller FIFO model, eller en sidste-ind-først-ud-eller LIFO-model. I begge situationer får adgang værdien af ​​beholdning på balancen skal reduceres. På samme tid, udløser opgørelse forbeholde en stigning på vareforbrug som anført på resultatopgørelsen. Afhængig af størrelsen af ​​tabet, der er afholdt fra den dato, kan det være opført som en særskilt post på resultatopgørelsen, snarere end under det mere generelle vareforbrug sektion.

Brugen af ​​en opgørelse reserve gør det muligt at spore situationer, hvor materialer, udstyr og andre aktiver, der ikke længere er brug for på tilfredsstillende måde kan medregnes i opgørelsen. For eksempel, hvis en tekstilvirksomhed ophører brug af en bestemt type karte og spinde maskiner kan alle de reservedele, der i øjeblikket afholdes i anlægget lagerområdet være markeret forældet. Mens varerne stadig kan sælges og et del af den oprindelige udgift dækkes ind, er der stadig et behov for at fjerne disse elementer fra den aktive beholdning og dermed begrænse mængden af ​​skat, der skal betales på værdien af ​​disse poster. Ved hjælp af en fortegnelse forbeholder post hjælper til at minimere, at skattetrykket, og dermed skabe en mere afbalanceret finansiel billedet for virksomheden.

Mens der er en række måder, som en opgørelse reserve kan gavne en virksomhed, kan værktøjet også bruges til at skabe et falsk billede af den finansielle stabilitet i selskabet. Dette er sandt, hvis post bruges til at manipulere den regnskabsmæssige på nogle måde. For eksempel, hvis ledelsen vælger at pad reserven i perioder med fremgang kan de derefter fjerne nogle af disse aktiver fra opgørelsen reserven, når virksomheden oplever en form for afmatning, og dermed præsentere billedet af at være i en bedre finansiel situation, end det er rent faktisk er tilfældet.

Hvad er Commodity Futures?
Hvilke faktorer Spørg en stigning i mindsteløn?
Hvordan vælger jeg den bedste fondsmæglerselskaber?
Hvad er en Cash Merger?
Hvad er revisionsbevis?
Hvad er et kryds standard?
Hvad er værktøjet Value?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er Risk Premium?
Hvad er Asset Acquisition?
Hvad er et realkreditlån mægler?

Leave a Reply

trade online