Hvad er en optimal portefølje?

Også kendt som en effektiv portefølje, en optimal portefølje, er en samling af aktiver, der er tilstrækkeligt hjælper en investor til at nå hans eller hendes økonomiske mål. En portefølje af denne type er konfigureret til at medtage aktiver, som investor føler sig komfortabel med, og som udøver en grad af risiko, der passer godt med den overordnede investeringsstrategi, at investor anvender. Fastlæggelse af hvorvidt en portefølje effektivt eller optimalt, er noget subjektivt, da det er et godt match for en investor kan eller mange, som ikke tjener behovene hos en anden investor med samme evner.

For at afgøre om en portefølje virkelig er optimalt, er det vigtigt at se nærmere på investorernes præferencer og mål. Dette indebærer ofte at vurdere generelle tilgang af investor finanser i almindelighed. Nogen, der er meget konservativ med penge kan være meget ubehageligt med køb af aktiver, der bærer en høj volatilitet. Når dette er tilfældet, vil den optimale portefølje design til at erhverve aktiver, der bærer mindre risiko, men som stadig giver det bedste afkast muligt for dette niveau af volatilitet.

For investorer, der er villige til at tage flere chancer, en samling af noget konservative og mindre ydende aktiver sandsynligvis ville være uacceptabelt. Når dette er tilfældet, vil den optimale portefølje fokuseret på erhvervelse af aktier, råvarer og andre investeringer, som giver mulighed for et højere afkast. Mens muligheden for at tjene et højere afkast er til stede, investeringerne er også mere volatile, hvilket øger muligheden for at pådrage sig nogle tab undervejs.

Mange investorer finder, at en optimal portefølje vil omfatte en vifte af investeringsmuligheder. Ideen er, at også flere forskellige typer af investeringer er med til at afbalancere portefølje på en sådan måde, at pådrage sig et tab er mindre sandsynlig. For eksempel vil nogle mener en optimal portefølje strategi om at være optaget af en blanding af aktier med lav, medium og høj volatilitet, flere obligationsudstedelser, og en vare eller to. Når en form for investering oplever en vis nedgang, de andre typer skabe stabilitet for porteføljen, med gevinster i andre sektorer udligne et eventuelt tab i et område.

Den bedste måde at udvikle en optimal portefølje er at arbejde tæt sammen med en mægler, der kan hjælpe en investor at skabe den ideelle investeringsstrategi. Dette kan tage lidt tid, som mægler og investor lære at arbejde sammen, og som investor bliver mere fortrolig med, hvilke typer af investeringer, han eller hun er komfortabel bemyndigelse. Med sans for detaljer og under hensyntagen til faktor investor præference, er det muligt at bygge den ideelle portefølje, der rammer balancen mellem risiko og afkast, og hjælper investor nå hans eller hendes økonomiske mål.

Hvad er en sundheds-Exchange?
Hvad er en Equity bidrag?
Hvad er en personlig gældskvote?
Hvorfor prisen på guld Rise og Fall?
Hvad er Butterfly strategien?
Hvad er en Estate Sale?
Hvad er aktivklasse Retur?
Hvad er skatteunddragelse?
Hvad er en usance Letter of Credit?
Hvilke faktorer påvirker prisen på et kabel Bill?
Hvad er Herfindahl-Hirschman-indekset?

Leave a Reply

trade online