Hvad er en overdragelse af realkreditlån?

En overdragelse af realkreditlån er et dokument, som viser, at en pant er blevet overført fra den oprindelige långiver eller låntager til tredjemand. Opgaver af realkreditlån er mere almindeligt ses, når långivere sælge realkreditlån til andre långivere. Når nogen har, hvad der er kendt som en assumable realkreditlån, er det muligt for låntageren at overføre realkreditlån til en anden person, i hvilket tilfælde en overdragelse af pant vil skulle indgives til at registrere transaktionen.

Dette dokument viser, at lånet forpligtelsen er overført. Det er normalt beskriver ejendommen, så der ikke er nogen forvirring om, hvilke stykke af fast ejendom er under drøftelse. Det bør omfatte navnet på det oprindelige parti, sammen med navnet på den tredje part, med kontaktoplysninger, og den dato, at tildelingen af ​​pant bliver gyldig. I tilfælde af en overdragelse af pant mellem långivere, bemærker dokumenterer identiteten af ​​låntageren, mens antages realkreditlån identificere långiver og tyder på, at overdragelsen fandt sted mellem låntagere.

Långivere rutinemæssigt sælge realkreditlån, og i virkeligheden et pant kan blive overført flere gange, før det er betalt ud. Långivere er ikke forpligtet til at underrette låntagere, når de sælger pantebreve, og låntagere ikke har mulighed for at bestride salg. Den nye långiver er forpligtet til at udsende en meddelelse angiver, at et salg fandt sted, og giver oplysninger om, hvordan man kan gøre afdrag på realkreditlån til den nye långiver. Låntager kan forsøge at forhandle en ændring af vilkårene, og hvis låntageren ikke ønsker at arbejde med den nye långiver, kan det være muligt at ansøge om et nyt realkreditlån til at betale den gamle.

Med en assumable realkreditlån, er spørgsmålet lidt vanskeligere. Långivere vil ikke låntagerne til at overdrage deres realkreditlån til folk der ikke kan holde trit med de betalinger, som så vil de blive konfronteret med at skulle lukke og sælge ejendommen, og det giver på bekostning af service lånet. Som et resultat, skal folk, der ønsker at påtage sig en pant vise, at de er økonomisk i stand til at tage på lånet, og at de fuldt ud forstår vilkårene for lånet.

En overdragelse af pant vil blive arkiveret i den samme regering kontor, som håndterer ejerskab optegnelser, ejendomsskatter, og beslægtede spørgsmål. Folk skal være opmærksomme på, at nogle gange en overdragelse af pant er ikke registreret i flere måneder, især hvis der er et efterslæb at dokumentere materiale, som skal gennemgås.

Hvis låntagerne modtager en meddelelse med posten indikerer, at deres realkreditlån er blevet overført, skal de ringe til deres långivere for at bekræfte salget, og spørge, hvem pant blev solgt til. Det er også tilrådeligt at kontrollere optegnelserne som kontor for at bekræfte, at en overdragelse af pant er blevet fulgt. Låntagere bør være opmærksom på, at nogle svindlere bytte på folk ved at påstå, at deres realkreditlån er blevet overført, når dette er faktisk ikke tilfældet.

Hvad er tab Reserver?
Hvad er et finansieringsselskab Charge?
Hvordan opretter jeg direkte debitering betalinger?
Hvad er Endowment vildledende markedsføring?
Hvad er et investeringsprojekt?
Hvad er en gennemsnitlig pris metode?
Hvad er de forskellige typer af FICA Restitutioner?
Hvad er en liste Kontrakt?
Hvad er en skat Attorney?
Hvad er kaution obligationer?
Hvad er Commerce?

Leave a Reply

trade online