Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?

En oversvømmelse forsikring sats kort er en regering udstedt diagram i USA, der blev oprettet under ledelse af Federal Emergency Management Agency (FEMA), der søger at vise risikoen for oversvømmelser i bestemte områder. Kortene er designet omkring en 100 år oversvømmelse begivenhed, hvilket betyder, at der er en sandsynlighed for, at en oversvømmelse af et vist niveau, som illustreret på kortet, der vil ske en gang hvert hundred år. Den oversvømmelse forsikring sats kort bliver brugt af enkeltpersoner, forsikringsselskaber, lokale embedsmænd, og udlån institutioner at afgøre, hvilke risici der er forbundet med visse udviklede egenskaber.

To grundlæggende design findes for oversvømmelse forsikring sats kort. Det første kaldes en flad oversvømmelse kort, som er produceret på en side, der er på 11 inches (ca. 28 cm) med 17 inches (43,18 cm). Den anden type af oversvømmelse forsikring sats kort kaldes en z-fold kort, hvilket er et større kort, der er foldet meget gerne en traditionel køreplan. Hvert kort indeholder et indeks og legende, som hjælper med at læse kortet.

I nogle tilfælde kan oversvømmelse forsikring sats kort for et fællesskab være noget forældet. Nogle områder, der er oversvømmelsestruede kan være mere eller mindre udsat for oversvømmelser som situationer forandres. En afgift kan blive bygget, eller i løbet af en flod kan ændre sig, hvilket fører til en anden situation. Derfor, FEMA er i en næsten kontinuerlig proces med opdatering af oversvømmelse forsikring sats kort, med en prioritering af de mest oversvømmelsestruede områder i USA.

For de fleste arealer, dækker en oversvømmelse forsikring sats kort én bestemt region, såsom et amt eller by. For byer inden for en amtskommune, er der ofte et separat kort produktet. På nyere kurs kortprodukter, har FEMA produceret kort, der indeholder oplysninger for alle geografiske områder på kortet dækker. Dette gør det nemmere for dem, der søger oplysninger hurtigt. Kortene er tilgængelige fra FEMA hjemmeside gratis eller dem interesserede kan også bestille papirkopier.

Den vigtigste anvendelse af en oversvømmelse forsikring sats kort er at bestemme risikoen for en oversvømmelse tasking sted. En potentiel køber af ejendommen kan se på kortet at afgøre, hvorvidt en ejendom er i en ønskelig placering. Forsikringsselskaberne kan opkræve højere takster for områder, der er vist sig at være potentielt i fare for mere alvorlige eller hyppige oversvømmelser. Lokale beredskabet ansatte kan bruge kortene til at planlægge, hvor redningstjenesterne er mest sandsynligt, at være nødvendig, og til at hjælpe med at planlægge evakuering, når nødsituationer opstår.

Hvad er aftaleindskud?
Hvad er opgørelse omsætning?
Hvad er almindelig ansvarsforsikring Forretning Forsikring?
Hvad er afskrivninger?
Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er en balance?
Hvad er en flydende Gæld?
Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?
Hvad er setup omkostningerne?
Hvad er en grad af finansiel gearing?

Leave a Reply

trade online