Hvad er en pædagogisk Trust Fund?

En pædagogisk trust fund en tillid etableret med det ene formål at yde finansiering til uddannelse. Fonden er etableret af en person eller personer deponering en sum penge i en fond, hvor den styres af en tredjepart kaldet en administrator for den angivne uddannelsesmæssige formål. Det kan tage form af en fond til fordel for en enkelt person, eller det kan være en velgørende holde til fordel for en gruppe af folk som stipendium modtagere, eller en uddannelsesinstitution.

Den person eller gruppe Oprettelse af Det pædagogiske Trust Fund, der almindeligvis kaldes koncessionsgiver, donor eller settlor. De giver penge eller andre aktiver, og fastsætter de formål, pengene vil blive brugt til og eventuelle andre betingelser, som skal opfyldes for at bruge pengene. Den individuelle, gruppe eller skole, der vil modtage penge fra det pædagogiske Trust Fund kaldes modtageren. Koncessionsgiver udpeger en person eller personer til jobbet som administrator, som fører tilsyn med fonden.

Administratoren af ​​den pædagogiske Fonden har flere vigtige ansvarsområder. Det er hans eller hendes opgave at administrere fonden, i betragtning af den bedste interesse for modtageren, samtidig med at man sikrer, at de ønsker, som koncessionsgiveren er opfyldt. Nogle af trustee opgaver kan omfatte at investere pengene til det bedst mulige afkast, forvaltning af andre aktiver, foretage betalinger til modtageren, og sikre at alle krav fastsat af koncessionsgiver for fondens anvendelse er opfyldt.

Når der er fastsat for enkelt individ, er en pædagogisk trust fund normalt dannet med forældre, bedsteforældre, andre slægtninge eller venner, som koncessionsgiveren. Modtageren er som regel et mindreårigt barn. Den tillid forvaltes på barnets vegne af administratoren, og penge kan ikke trækkes tilbage fra fonden, indtil barnet når en bestemt alder, oftest atten år gammel. Når modtageren er af alder, kan pengene blive brugt til at betale for kollegium, graduate skole, handelsskole eller andre uddannelser. Udgifter betalt af tillid afhænger af statsstøtteydere bestemmelser, men typisk kan omfatte undervisning, bøger, gebyrer, og selv leveomkostninger.

Når dannet for velgørende formål, en uddannelsesinstitution trust fond oftest kommer en gruppe af mennesker eller en uddannelsesinstitution som et kollegium. Ofte disse trusts styres af grupperne af bestyrelsesmedlemmer og kan finansieres af mange bidragydere eller en enkelt koncessionsgiveren. Nogle formål for denne type tillid omfatter give stipendier til studerende, som opfylder specifikke kriterier fastsat af koncessionsgiver, eller levering af undervisningsmateriale som bøger og computere til dårligt stillede elever. Et andet eksempel kunne være bygning eller forbedring af skolefaciliteter for at give en bedre lærerig oplevelse for eleverne.

Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?
Hvad er et skattefradrag?
Hvad er en personlig Line of Credit?
Hvorfor har så mange kreditkort virksomheder har en Wilmington, Delaware Adresse?
Hvilke faktorer Spørg en stigning i mindsteløn?
Hvad er Unge Sponsorering?
Hvad er et omsætteligt instrument?
Hvad er Periodisering skat?
Hvad er fordele og ulemper ved Gold aktier?
Hvad er Venture Capital Trusts?
Hvad er Online Corporate Banking?

Leave a Reply

trade online