Hvad er en pakke Loan?

En pakke lån svarer til et realkreditlån, der bruges til ikke bare at købe en bolig, men også personlig ejendom, der anvendes indvendigt i hjemmet. Den personlige ejendom normalt omfatter møbler og apparater, der vil blive brugt i hjemmet. Generelt vil en forbruger overveje en pakke lån, hvis han var at købe en bolig, der blev solgt umøbleret. Denne ordning har den fordel, strømline lånet processen og kan fjerne overskydende finansieringsomkostninger.

Når folk køber hjem, de typisk gør det gennem en standard realkreditlån aftale. En pant kommer gennem en långiver, der har specialiseret sig i sådanne aftaler, og giver up-front penge til at købe huset for låntageren. Låntageren har normalt til at foretage en udbetaling, der er lige en lille brøkdel af den oprindelige pris, men så betaler tilbage långiver gennem regelmæssige rater sammen med rentebetalinger over en lang periode. Typisk vil et sådant lån dækker kun udgifterne i hjemmet bliver købt, men en pakke lån gør det muligt for låntageren til også at omfatte nogle af de bekvemmeligheder behov for i det nye hjem.

Den indlysende årsag til brug for en pakke lån ville være, hvis en køber fundet et hus, der kom uden møbler og apparater. Der er meget få mennesker, der ville foretrække at bo i et hjem uden møbler som senge, sofaer, og kommoder eller uden apparater som ovne og køleskabe. Som sådan ville en typisk pant aftale for denne hustype forlader køberen stadig har brug for finansiering til køb af disse objekter.

En anden måde at angribe dette problem ville være for et hjem køber til at sikre et separat lån til at betale for disse fornødenheder. Et hjem ansvarlig lånekapital, som kommer fra en långiver, der bruger hjem som sikkerhed for tilbagebetaling, er normalt til rådighed for køberen af ​​et nyt hjem. Alligevel kan et hjem køber, der vælger en pakke lån hævder nogle fordele i forhold til en person vælger flere lån.

For det første betyder at have blot den pakke lånet, at køber kun behøver at ansøge om et enkelt låneansøgning, som kan være en møjsommelig proces, under nogen omstændigheder. Hertil kommer, betyder at have bare et lån, der skal tilbagebetales, at køber har netop ét sæt af rentebetalinger til at gøre, der kan skære ned på udgifter. En ulempe til et lån, der dækker både hjemme og personlige ejendele er, at det ikke kan give den fleksibilitet, at en mere åben, kredit-baserede lån kan.

Hvad er Nuværende gæld?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvad er bankaktier?
Hvordan genkender jeg en finansiel fidus?
Hvad er T-Commerce?
Hvad er et første Lien?
Hvad er Term Life Insurance?
Hvad er Cash Flow?
Hvad er Risk Premium?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Cost Management Software?
Hvad er et investeringsprojekt?

Leave a Reply

trade online