Hvad er en panthaver?

En panthaver er en enhed, der fungerer som en långiver til en låntager med henblik på at købe et stykke af fast ejendom. I en fast ejendom transaktion, de nødvendige midler til låntager eller pantsætter for långiveren fremskridt for at fuldføre handlen. Fordi at købe et hjem er ofte en langvarig indsats, långiver og låntager begynde et professionelt tilhørsforhold, der fortsætter hele tiden af ​​lånet. Panthavere faktisk har midler til rådighed til at gøre lånet, og bør ikke forveksles med det, der kaldes pant agenter. Mortgage agenter ikke låne penge ud eller yde lån af nogen art

de simpelthen handler på vegne af den faktiske långivere.

Funktionen af ​​en panthaver er temmelig ligetil. Långiver bistår pantsætter med at finde en passende boliglånet, afgør en ordentlig rente og lån sigt at passe låntagers behov og finansielle evner, processer og daekker den nødvendige papirarbejde, og i sidste ende finansierer lånet. Hele lånet processen er afsluttet ved aftalens indgåelse, når långiver leverer midlerne til ejendommen og pantsætter indvilliger i at betale tilbage den oprettede gæld. Forud for færdiggørelsen af ​​lånet, skal låntagere underskrive en lånekontrakt, der giver långiveren en sikker interesse i hjemmet eller ejendom. Kort sagt, skal begge parter enige om, at boligen eller jord vil fungere som sikkerhed for den forestående lånet.

Skulle der komme et tidspunkt, hvor låntager ikke kan opfylde hans krav om tilbagebetaling af gælden, kan en panthaver komme i besiddelse af den belånte ejendom. I sådanne tilfælde også en panthaver har ret til at sagsøge for pant penge. Indtil for et realkreditlån er betalt fuldt ud, en långiver har en fordring, der er sikret ved pant. Standarden kur mod en långiver i tilfælde af misligholdelse er afskærmning.

Når en ejendom går ind afskærmning i USA, er det normalt håndteres i én af to måder: retslige salg eller magt salg. I begge tilfælde er ejendommen solgt af panthaver, som derefter bruger en provenuet fra salget til at opfylde de resterende realkreditgæld. En streng afskærmning er tilgængeligt nogle steder, hvori låntager får et fast beløb af tid til at afbetale gælden

hvis han undlader at gøre dette, ejerskab af ejendommen vender tilbage til panthaver, der er ikke forpligtet til at sælge den.

Det er vigtigt for låntagere at være opmærksomme, at rettidig indsendelse af alle afdrag på realkreditlån, er nødvendig for at undgå afskærmning. Derudover ejendommen eller hjemme købt er egentlig ikke låntagerens ejendom, indtil gælden er betalt fuldt ud. At realisere sande hjem ejerskab, skal man betale lånet fuldt ud. Det er ikke altid en nem opgave, men det er en, der vil betale sig på lang sigt.

Hvad er FICA tilbageholde?
Hvad er Bail?
Hvad er efter Black-Scholes-modellen?
Hvad er en Undervisningen Tax Credit?
Hvad er besparelser konto interesse?
Hvad er en forhandler Incentive?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvordan vælger jeg det bedste ord indskudskonto?
Hvad er operationel leasing?
Hvad er porteføljerisiko?
Hvad er fractional ownership?

Leave a Reply

trade online