Hvad er en pantsætter?

Et realkreditlån er et pant i fast ejendom, der ydes af en person eller virksomhed i bytte for et lån. Den faste ejendom er den sikkerhed, eller sikkerhed, lovet at sikre tilbagebetalingen af ​​lånet. Låntager kaldes pantsætter. Långiver, der har modtaget et sikret interesse i fast ejendom, kaldes panthaver.

Den pantsætter betragtes som ejer af ejendommen, og kan udøve disse rettigheder og overskud fra ejendommen, så længe han fortsætter med at gøre hans afdrag på realkreditlån. I modsætning til en lejer, kan han male ejendom, leje den ud, ændre landskabspleje, eller gøre opgraderinger uden at få tilladelse fra långiver. Enhver husleje han modtager er hans, og långiver ikke har ret til at forbyde enhver lejekontrakt, der er for et lovligt formål.

I USA, er pantsætter også beskyttes mod fortryde indblanding fra panthaver. Den panthaver ikke har ret til at indtaste ejendom uden samtykke fra ejeren så længe ejendommen ikke er i afskærmningen. Desuden kan et realkreditlån kontrakt ikke indeholde en klausul, der giver panthaver ret til at købe ejendommen. Den pantsætter kan ikke være forpligtet til at købe andre varer eller udøve nogen anden virksomhed med långiver som en betingelse for realkreditlån. For eksempel kan en bank ikke kræve en låntager til at vedligeholde konti med deres institution til gengæld for realkreditlån.

Det primære ansvar for pantsætter har, er til at tilbagebetale lånet i henhold til vilkårene i lånet dokumentet. En pantsætter har ret til at betale sit lån tidligt, til tiden, eller for sent, når blot en afskærmning salg ikke har fundet sted. Mens nogle lån kan omfatte en tidlig betaling straf, hvis lånet er betalt, før et minimum af tid, enhver kontrakt, der forhindrer tidlig betaling, er ugyldig. En sen gebyr er normalt påkrævet, hvis betalingen ikke er modtaget inden for et bestemt antal dage forbi forfaldsdatoen.

De fleste realkreditlån kontrakter også kræve pantsætter at fastholde forsikring på ejendommen, hvis den indeholder en bygning af en slags. Den pantsætter forventes også at betale ejendomsskatter i tide. Manglende betaling af skatter kan resultere i en skat salg af ejendommen, og i denne situation långiver ville miste den sikkerhed for lånet. At foretage visse af disse forpligtelser er betalt rettidigt, de fleste långivere kræver låntagere til at omfatte en del af disse beløb til hver betaling. Pengene er holdt i et ikke-rentebærende konto, kaldet en spærret konto, og derefter udbetalt på forfaldsdagen af ​​långiveren.

Hvis pantsætter ikke gør sin fulde betaling, så ejendommen går i standard. I USA, er en långiver forpligtet til at sende en meddelelse om misligholdelse til låntager, før du tager i besiddelse af ejendommen. Denne meddelelse skal angive, hvor langt bag pantsætter er på sin betaling, og det samlede betalinger og advokatomkostninger kræves for at helbrede standard. Fristen for at kurere standard skal endvidere klart angives. Siden tvangsauktioner normalt resultere i et tab for långiver, de fleste institutioner er villige til at arbejde med en låntager i at bringe et lån strøm.

De fleste mennesker har ikke råd til at købe fast ejendom med kontanter. I dette tilfælde er et realkreditlån en farbar vej. Der er mange slags og betingelser for lån, dog, så det er godt til at shoppe rundt efter de realkreditlån, der bedst passer den enkelte finansielle situation.

Hvad er en lukket økonomi?
Hvad er de forskellige typer af arbitragemuligheder?
Hvad er en udenlandsk Porteføljeinvesteringer?
Hvad er en god og afsluttende tilbud?
Hvordan får jeg økonomisk hjælp?
Hvad er asymmetrisk information?
Hvad er en medicinsk Refusion konto?
Hvad er en etisk fond?
Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?
Hvad er en Margin Loan?
Hvad er Stock Management?

Leave a Reply

trade online