Hvad er en paraplyorganisation fond?

I den finansielle verden, har begrebet paraplyfond to forskellige definitioner. I nogle situationer, henviser den til en form for pensionskasse, der udbetaler pension til medarbejdere, der arbejder for flere forskellige firmaer. I andre er det en form for gensidig fond, som private kan investere i, som indeholder en række forskellige afdelinger. Hver fond har sine egne kendetegn og sin egen ledelse, og den overordnede struktur af fonden giver investorer til at overføre deres penge nemt mellem afdelinger.

En pensionering paraply fond er normalt oprettet af en gruppe af små arbejdsgivere, der ikke har nok medarbejdere til at skabe en stor pensionskasse på egen hånd. Hvert selskab tager betalinger til pensionskassen fra sine medarbejdere. De virksomheder og pool midlerne sammen, placere dem alle under kontrol af én pensionsfond manager. Lederen investerer midlerne i én portefølje og genererer afkast. Når medarbejdere, der er indbetalt til fonden begynde at indsamle pensionsudbetalinger, er de alle lavet af denne pulje af midler.

Fordelen ved virksomhedernes danner en paraply fond snarere end drift små pensionskasser er individuelt at samle bidrag gør det muligt for pensionskassen manager til at foretage investeringer i større skala. Mange finansielle markeder har minimale begrænsninger for investeringer, der kan gøre dem utilgængelige for mindre investorer. Selv hvis en mindre investering pulje kunne have opfyldt de grænser, der for et bestemt marked, kan et større investering pulje møde flere af de grænser, samtidigt, så pensionskassen manager til at sprede porteføljen mere. Den øgede fleksibilitet i større investeringsforeninger kan hjælpe lederen skabe højere afkast.

En gensidig fond, der drives som en paraply fond, også kaldet en fond af fonde, er sammensat af flere mindre fonde, kaldet afdelinger. Disse kan være fokuseret på forskellige markeder eller har forskellige investeringsstrategier. Generelt hver har en separat ledelsesteam, som fører tilsyn med investeringen af, at sub-fund penge. Investorer i paraplyfond vælge, hvordan du fordeler deres aktier på tværs af forskellige afdelinger.

En investor kan vælge at investere i en paraply-stil investeringsforening, hvis han ønsker øget fleksibilitet i sine investeringer med et minimum af transaktionsomkostninger. Han kan instruere fonden til at flytte sine aktier fra den ene sub-fond til en anden i stedet for at sælge sine aktier i én fond, og købe aktier i en anden. Dette er bekvemt for investor, og han kan ændre sin investeringsstrategi, mens resten med en administrationsenhed, som han kender. Den ulempe, at denne tilgang er, at det kan opmuntre investorer til at lægge for stor en procentdel af deres investeringsportefølje under kontrol af en enhed.

Hvad er personlig rigdom?
Hvad er Endowment Effect?
Hvad er en Diskretionære Trust?
Hvad er Telefon Banking?
Hvad er aktionær Analyse?
Hvad er en Merchant Category Code?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er et checkhæfte?
Hvad er en Payment Bond?
Hvad er en forventet Return?
Hvad er Financial Management Analyse?

Leave a Reply

trade online